Actueel

De nieuwe onlineshop is online!

Modern, praktisch en gebruiksvriendelijk

Als u zich vandaag nog registreert, kunt u profiteren van de vele praktische en dagelijks wisselende 'Liveshopping' actieartikelen. Klik hier om naar de nieuwe shop te gaan.

Een ander voordeel is dat u uw klanten online kunt inspireren. Wanneer u niet ingelogd bent, worden de bruto adviesprijzen weergegeven.

De nieuwe online winkel is nog steeds exclusief voor de installatiebranche.

In de nieuwe webshop wordt u gevraagd om u opnieuw te registreren. De inloggegevens van de oude webshop kunnen niet gebruikt worden in de nieuwe shop. Alle nieuwe aanmeldingen van bestaande, maar ook van nieuwe klanten worden individueel gecontroleerd en door uw persoonlijke aanspreekpartner vrij geschakeld. Hiermee willen wij voorkomen dat uw klanten inzicht krijgen in de prijzen die voor u gelden. Vrij schakelen zal in de regel binnen 1 werkdag worden uitgevoerd.

Graag als bestaande klant uw bestaand klantnummer aangeven. Deze vindt u rechtsboven op de orderbevestigingen en/of facturen, of kunt u opvragen door te bellen naar 0165-380490. Als nieuwe klant vragen wij u uw KVK-uittreksel te uploaden.

Klik hier om het aanmeldinstructie-document te gaan.