Actueel

23.02.2017 • Nieuws

20 jarig bestaan Votha® wandverdeler - Jäger Direkt

Met onze VOTHA® hebben wij al 20 jaar Europa's snelste montage op maat. De Votha® is niet meer uit het assortiment van Jäger Direkt weg te denken. De Votha® serie representeert dat waar Jäger Direkt voor staat. Kwaliteit, snelheid, klantgerichtheid en een eerlijke prijs.

Grote voordelen van de Votha® serie zijn individuele plaatsing, overzichtelijke en professionele bedrading en 100 procent reserveonderdelen service. Van standaard verdelers tot project-specifieke ontwerpen in hoogwaardige kwaliteit - alles is mogelijk! Daarnaast maakt de Votha® serie het mogelijk om gebruik te maken van onze iService, voor water- en slijtvast lasergravering om de verdeler te voorzien met (uw) bedrijfslogo en/of gegevens.

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van de Votha® wandverdeler. Voor ieder probleem heeft de Votha® serie een oplossing. Zo bestaat de Votha® serie onder ander uit ledige-, voorgeboorde en onberade behuizingen, evenals compleet op maat gemonteerde verdelers in kunststof, VMS en rubbere uitvoeringen.

Overtuig uzelf en kies de benodigde verdeler uit ons assortiment of laat uw verdeler geheel op maat produceren. Kijk voor meer informatie op http://www.jaeger-direkt.nl/know-how/kwaliteitsmerken/vothar