DELUNA®

Met DELUNA® sfeervol verlichten

Inbouwspots en downlighters

Met de verscheidenheid van de DELUNA® inbouwspots en downlighters biedt u uw klant altijd een passende oplossing.

Afgestemd op de wensen en behoeften, kunnen uw klanten inbouwspots uit de basic line en uit de hoogwaardige design-line kiezen. Met de BiColor-serie zijn talrijke combinaties van verschillende kleuren en vormen mogelijk.

Inbouwspots voor vloer, meubel of verlichting in vochtige ruimtes, zijn ook speciaal in het assortiment opgenomen. Zo kunt u ook speciale aanvragen voor uw klanten realiseren.

Meer informatie over de productgroepen en vele afbeeldingen om uw klanten te overtuigen, vindt u op onze Deluna website. Als extra ondersteuning van uw verkoopgesprek, kunt u nu de DELUNA® monsterkoffer aanvragen!

Profiteer als installateur ook door direct bij de fabrikant te kopen van hogere marges en biedt uw klant een kwalitatief en hoogwaardig product.

FAQs

Afhankelijk van de inbouwspots zijn inbouwdieptes van 125 mm tot 20 mm beschikbaar. De standaard installatie diepte is 60mm.
De inbouwspots zijn afhankelijk van de uitvoering in GX / GU 5,3; G 4; GX 53; GU / GX 10 of GZ 4 beschikbaar.
Afhankelijk van de uitvoering zijn de inbouwspots van gegoten aluminium, aluminium of edelstaal gemaakt.
De beschikbare kleuren en vormen variëren afhankelijk van het individuele product. De inbouwspots van de BiColor-Serie zijn leverbaar in maximaal acht kleuren (wit, zwart, chroom, messing, chroom mat, mat goud, ijzer geborsteld en antiek messing), de behuizingen zijn verkrijgbaar in rond of vierkant en de clipring is beschikbaar in versies plat en schuin.
DELUNA® inbouwspots zijn verkrijgbaar met ronde en vierkante behuizingen, combineerbaar met verschillende clipringen. De meeste inbouwspots en downlighters zijn kantelbaar, zodat de belichtingsrichting aangepast kan worden. De cardanische inbouwspots kunnen tot 45° kantelen en maakt lampvervanging zeer eenvoudig. Er zijn DELUNA® inbouwstralers tot een IP65 waarde beschikbaar. Verder hebben wij als 'specials' ook bewegingsmelders en of inbouwluidsprekers voorhanden.
Voor de DELUNA® inbouwspots zijn er LED-Spots voor GU10 fittingen binnen ons assortiment, zodat u gemakkelijk kunt overgaan naar LED! Als complete spots beschikt DELUNA® ook over LED-inbouwspots inclusief lichtbron en driver - zoals u van ons gewend bent zijn deze producten van de hoogste kwaliteit met een levensduur van 30.000 uur en energie-efficiëntie klasse tot A ++.