JUMBO®

JUMBO® - de breukvaste kabelhaspel?

Verrassend veelzijdig, gewaarborgde kwaliteit

De haspel en het onderstel van de JUMBO ® kabelhaspels zijn gemaakt van een hoogwaardige ABS kunststof, waardoor het maximale bescherming biedt tegen de zwaarste omstandigheden.

Veiligheid staat voorop. Daarom is elke zelf geproduceerde kabelhaspel individueel getest en krijgt een eigen serienummer. Op de haspel van de JUMBO ® kabelhaspel krijgt u 10 jaar garantie. Dit geeft het de titel - de breukvaste kabelhaspel.

De haspel beschikt over een eenvoudige ophangbeugel, bijvoorbeeld voor in de werkplaats of in de bedrijfswagen. Met de twee onderste bevestigingsgaten kan de haspel aan de muur opgehangen worden. De ergonomische plaats van de draaggreep zorgt voor het comfortabel dragen van de kabelhaspel. Bovendien vergemakkelijkt de geïntegreerde stekkerhouder het dragen en beschermt tegen beschadiging en vervuiling.

De JUMBO ® kabelhaspel is geschikt voor iService en kan afgewerkt worden met laserbedrukking en/of kabelbedrukking. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van de frames, frontplaten, haspel, contactdozen en kabelkleur -en/ of type individueel samenstellen. Met de lasergravering brengen wij uw bedrijfsgegevens of bedrijfslogo aan. Met de kabelbedrukking, drukken wij uw persoonlijke tekst zeer eenvoudig op de kabel. De gravering van de letters is zowel water- als slijtvast. Daarnaast beschermt het ook tegen diefstal of verwarring.

De "kleinste" uit het assortiment doet zeker niet onder van zijn grotere broers en zussen: De JUMBO ® XS kabelhaspel maakt met zijn handige formaat het assortiment compleet. De compacte afmetingen van de XS kabelhaspel gaan gepaard met minder gewicht en minder opslagruimte. De JUMBO ® XS is net als zijn grote broers en zussen leverbaar met tal van kabelkleuren.

FAQs

De JUMBO® kabelhaspel is breukvast, individueel getest, en individualisering door kabelbedrukking, productie en lasergravering. Op de kabelhaspel heeft u 10 jaar garantie!
De basis van de JUMBO ® kabelhaspel is gemaakt van een hoogwaardige ABS kunststof, die elastisch en stabiel tegelijk is. Dit maakt de haspels onverwoestbaar en wordt er 10 jaar garantie vergeven.
  • de haspelframe
  • de haspel
  • de frontplaten
  • de geaarde contactdozen
  • de rubberen stekker met en zonder gekleurde trekontlasting
  • de kleur van de kabel
Ja, de iService-dienstverlening zijn bij de JUMBO® kabelhaspels toepasbaar. Met de gravering brengen wij uw bedrijf -en/of bedrijfslogo aan. Dit geldt ook voor de kabelbedrukking waarbij de kabel kunnen bedrukken met uw persoonlijke tekst. De gravering als ook de bedrukking zijn water- en slijtvast.