OPUS® schakelmateriaal

OPUS® schakelmateriaal

Klassiek, modern en individueel

Het schakelmateriaal van OPUS® kenmerkt zich door een grote keuze in kleuren en vormen, evenals een tal van functies. Kies samen met uw klanten uit het klassiek schakelmateriaal van OPUS® 1 of uit de moderne lijn OPUS® 55.

OPUS® 1

  • Elegante en tijdloze uitstraling
  • Slanke raambreedte en grote hoekradius
  • Glanzend optiek
  • 3 verschillende uitvoeringen

OPUS® 55

  • Moderne en strak design
  • Hoogwaardige en éénvoudig te onderhouden oppervlakte
  • 4 verschillende uitvoeringen
  • Van verschillende materialen als kunststof, glas en edelstaal

Biedt uw klanten schakelaars en stopcontacten aan, die zich onderscheiden door een diversiteit aan kleur. Met onze BiColor-Optik combineert u éénvoudig kleuren van de afdekramen en bedieningselementen - zo kunt u met uw klant het design direct afstemmen.

Ook voor speciale aanvragen zoals opbouw-, compact- of schakelmateriaal voor vochtige ruimtes, kunt u bij ons terecht.

Om functies, afbeeldingen of versieringen direct weer te geven op het schakelmateriaal, bieden wij u de mogelijkheid tot hoogwaardige lasergravering aan. Met onze iService kunnen wij, geheel naar wens van u of uw klant, het schakelmateriaal belazeren.

Bezoek onze producten in de webshop of vraag de OPUS® monsterkoffer aan ter ondersteuning van uw verkoopgesprek bij uw klanten. Profiteer als installateur ook door direct bij de fabrikant te kopen van hogere marges en biedt uw klant een kwalitatief en hoogwaardig product.

FAQ

JÄGER DIREKT biedt van het standaard schakelmateriaal zes verschillende stijlen aan, van klassiek tot modern. Deze zijn verkrijgbaar in kunststof en deels in glas en edelstaal. Bovendien biedt het productassortiment verschillende kleuren en individueel te combineren BiColor-Optik.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor vochtige ruimtes in het assortiment beschikbaar. Bovendien bieden bij met OPUS® Robust een oplossing voor schakelaars en contactdozen in de industrie, landbouw, productie of in laboratoria. Als mini schakelprogramma voeren wij OPUS® Kompakt. Deze serie kenmerkt zich door de compacte afmetingen en een geringe inbouwdiepte.
Met luidsprekers, inbouwradio's tot bluetooth-ontvangers, biedt het OPUS® programma verschillende inbouwapparatuur.