OPUS® greenNet

Met OPUS® greenNet de toekomst ervaren!

De intelligente gebouwenbeheertechniek die uw huis slim maakt.

De intelligente gebouwenbeheertechniek OPUS® greenNet verbreed het OPUS® schakelmateraal met intelligente functies ten gunste van uw huisbesturing.

Biedt uw klanten een slimme oplossing voor functies zoals belichting, verwarmingbesturing, veiligheid en energieoptimalisering. Zo heeft de gebruiker ook van onderweg toegang tot zijn slimme woning.

Het systeem is opgebouwd uit losse bouwstenen - van eenvoudige oplossing tot compleet systeem, uitbreidbaar met visualisieringssoftware. Door de draad- en batterijloze radio-technologie van EnOcean rust u ook bestaande gebouwen heel eenvoudig uit en overtuigt de klanten door uw snelle installatie zonder vervuiling van de werkplek. En de zenders en ontvangers zijn vrij te plaatsen en daarmee precies daar, waar de gebruiker dat wenst.

JÄGER DIREKT biedt u een totaal pakket uit één hand. Benodigd u technische support? Onze technische medewerkers staan u met raad en daad ter zijde. Op deze wijze enthousiasmeren wij gezamenlijk uw klanten - wij bieden u complete oplossingen...in plaats van uitsluitend producten!

Meer informatie over het systeem en een gedetailleerd overzicht van de functies en oplossingen vind u op onze merk website van OPUS® greenNet. Ook uw klanten kunnen zich hier over het systeem en de mogelijkheden informeren.

Als elektro installateur profiteert u door uw aankoop direct bij de fabrikant van hogere marges en biedt u uw klanten een kwalitatief hoogwaardig product.

FAQs

Het systeem OPUS® greenNet functioneert kabel- en batterijloos dankzij de wereldwijde standaard functies van EnOcean. Dit kan eenvoudig worden ingebouwd in bestaande gebouwen. In nieuwbouw zal er met onze 'levensader' functies worden voorbereid, welke nadien probleemloos op elke etage geïnstalleerd kunnen worden.
Visualisering en programmering worden uitgevoerd door middel van de software myHomeControl. De programmering wordt gedaan met behulp van grafische functieblokken en is gemakkelijk te leren en te begrijpen. Uw klant heeft dus alles in zicht en kan zowel per smartphone onderweg, als thuis met één druk op pc of tablet, alles te controleren. Daarnaast kunnen alle functies kunnen ook bediend worden met een wandschakelaar - dit kan de gebruiker individueel beslissen.
Radioverbindingen zijn altijd afhankelijk van het desbetreffende bereik tussen de actor en de sensor. Er moet dus een reikwijdteplanning of testmeting gemaakt worden. Grote afstanden of metalen voorwerpen kunnen het bereik beïnvloeden. Hier wordt er met versterkers gewerkt, die dit probleem op een betrouwbare manier oplossen.
Een 'Smart Home' moet zich altijd richten op de wensen en behoeften van de gebruiker. Daarom hebben wij een digitale catalogus ontwikkelt, die u met uw klanten kunt bekijken. De gebruiker kan aan de hand van de gids aankruisen, welke functies belangrijk of minder belangrijk zijn. Zo weet u als installateur waar u op moet letten en kan u uw planning richten op de behoeften van uw klanten. De technische digitale catalogus vindt u hier.
Wij bieden JÄGER DIREKT trainingen aan, waarbij OPUS ® greenNet tot in de details besproken wordt. De seminars zijn gebaseerd op een drie-fasen systeem met brons, zilver en goud. Informeer uzelf over onze OPUS ® trainingen en wordt een professional!