InnoGreen®

InnoGreen®

Innovatieve LED-technologie

De uitvinding van LED helpt u bij elektrotechnische werkzaamheden niet alleen aan nieuwe opdrachten voor de toepassing van energie-efficiëntie, maar optimaliseert ook vele bedrijfsprocessen. Lage onderhoudskosten en warmteontwikkeling, maar ook een langere levensduur en een betere schokbestendigheid. Deze en vele andere eigenschappen zijn vandaag de dag grote voordelen van LED.

Onze nauwe samenwerking en partnerschap met de LED-fabrikant InnoGreen® geeft u vele voordelen: De hoogste kwaliteit, snelle terugkoppelingen en een professioneel georganiseerd assortiment.

Bemachtig over JÄGER DIREKT een groot een groot voordeel van service-dienstverlening rond om LED-verlichting. Positioneer uzelf als een expert omtrent LED-verlichting. Graag ondersteunen wij u in geval van een lichtberekening, ROI analyse, verzekerings -en financieringsmodellen. Neem contact met ons op!

FAQ

LED's zijn door de bouwwijze zeer resistent tegen trillingen en daardoor ook in kwetsbare gebieden toepasbaar.
In principe zijn alle lichtkleuren mogelijk en met een passende lichtsturing kunnen speciale LED's ook in elke kleurtemperatuur ingesteld worden.
Kant en klare lampen als schijnwerpers, panelen, project verlichting, vochtbestendige armaturen zoals lichtbronnen als buizen, strips en bolletjes met verschillende fittingen.
LED's hebben van alle lampen de langst verwachte levensduur, deze zijn momenteel in de meeste LED's tot ongeveer 50.000 uur.