VitalCONTOUR®

VitalCONTOUR®

... transformeert techniek in gezelligheid

VitalCONTOUR® combineert de innovatieve droogbouwprofielen van de firma LED Profilelement GmbH met de energie-efficiënte LED-strips van InnoGreen®. Door de beheersing van ons kwaliteitsmerk OPUS® greenNet, is dit wellicht de onovertroffen systeemoplossing.

De indirecte verlichting is in de droogbouwprofiel ingebouwd. Zo wordt in de ruimte accenten benadrukt, waarmee er sfeer gecreëerd wordt. Met flexibele profielen kunnen ook ronde en geboden contouren benadrukt worden. In combinatie met een dimmer, kunnen verschillende lichtstemmingen worden ingesteld - geheel naar behoefte van de gebruiker.

Biedt uw klanten de techniek aan, waarmee ruimtes worden omgetoverd tot een geheel nieuw lichtparadijs.

De LED-strips zijn met magnetische achterzijde, en kunnen zo eenvoudig in de matelen profielen geplaatst worden. Door steekverbindingen en 7 verschillende lengtes, kunnen alle strips gecombineerd worden.Op de 'bouwplaats' hoeft dus niet langer gesneden, gelijmd of gesoldeerd te worden – gegarandeerd eenvoudig!

Informeer uw klanten over de vele mogelijke toepassingen van VitalCONTOUR®

FAQ

De droogbouwprofielen kunnen als afwerking van wanden en plafonds gebruikt worden. Tegelijkertijd laten de profielen een laag plfond of andere bouwdelen met 'laagbouw' optisch zweven. Voor directe aansluiting aan aangrenzende bouwdelen met zijn profielen reflector-zichtbenen aanwezig.
In ons productassortiment vindt u enerzijds harde profielen, die gebruikt worden voor lineaire verbindingen. Anderzijds bieden wij u ook flexibele profielen, die gebruikt worden voor geboden oppervlakken of ronde contouren. Afhankelijk van de installatie kan een selectie van een groot aantal profielen worden gemaakt.