Over JÄGER DIREKT

Wij zijn de iets andere groothandel/fabrikantvan elektrotechnische producten, systemen en diensten

Opgericht in 1990, een bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld gestaag te groeien door het succes van haar klanten. En dat concept werkt! - ons netwerk van actieve elektro-installateurs heeft zich door de jaren heen sterk uitgebreid. Daarnaast zijn in 2001 en 2005 de twee zusterbedrijven JÄGER DIREKT Oostenrijk en Nederland opgericht met een gezamenlijk resultaat van ruim 220 werknemers.

Als producent en leverancier biedt JÄGER DIREKT haar klanten passende oplossingen... in plaats van alleen producten! Door middel van nauwe samenwerkingen en talrijke partnerschappen bouwen wij een ongeëvenaard aanbod van diensten. Daarnaast kenmerkt de directe communicatie met uw respectieve aanspreekpartner ons in het bijzonder, en in geval van technische problemen is ons techniekteam er ten alle tijden voor onze klanten..

Flexibel. Betrouwbaar. Gut Drauf.

Waarom JÄGER DIREKT?

Wij zijn een Duitse fabrikant van elektrotechnische producten, systemen en diensten. Wij leveren de elektro installateur alles wat ze dagelijks benodigd hebben. Wij produceren ons eigen schakelmateriaal, downlighters en inbouwspots voor sfeervolle verlichting, wandverdelers in een 24 uur durende special productie, individueel geteste verlengkabels en onbreekbaar kabelhaspels. We bieden de elektro installateur een verregaande samenwerking aan en hebben daarmee aantrekkelijke oplossingen, evenals een klassiek productassortiment . Dit omvat bijvoorbeeld WAGO lasklemmen, OBO-kabeldozen, AEG/GE (installatie) automaten en Knipex gereedschappen.
Wij vertrouwen onvoorwaardelijk op service en 100% betrouwbaarheid. Bij ons heeft elke klant een directe aanspreekpartner en dus een "snelle toegang" tot alle diensten en het totaal assortiment. We spreken met werkvoorbereiders, architecten en eindklanten - de elektrische handel levert en installeert zonder uitgebreide offertefasen of acquisities.
Ons motto is 'wij beleveren geen klanten van onze klanten', wij leveren alleen aan elektrotechnische bedrijven, niet aan de eindklant zelf. In de eerste jaren rond 1990 zochten wij naar een strategische wijze om onze zelf geproduceerde producten op de markt te brengen. Wij besloten om ons direct op de elektrotechnische bedrijven te richten, doordat zij de belangrijkste gebruiker van onze producten zijn. Met ons aantrekkelijk klassiek productassortiment en talrijke services, bieden wij de elektro installateur alles uit één bron, die zij benodigd hebben om hun klanten van dienst te kunnen zijn.
Het totale concept, want we bieden niet alleen producten, maar marktgerichte oplossingen; vaak echte probleemoplossingen. Ons belangrijkste doel is om onze klanten succesvoller te maken en daardoor zelf te groeien.
Dienst betekent veel meer dan alleen persoonlijk aanspreekbaar zijn, veel gestelde vragen bieden of een aanvraagformulier beschikbaar stellen. JÄGER DIREKT biedt de elektro installateur betrouwbaarheid, duurzaamheid en een 25 jarige bedrijfstraditie. Dit zorgt voor een solide basis voor een samenwerking. Leer ons beter kennen, test en ervaar onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en de 'Gut Drauf' filosofie.

Onderscheidingen

TOP JOB 2014 - Top Arbeitgeber 2014
Innovationspreis der deutschen Wirtschaft - Finalist
Deutscher Engagementpreis - 1. Platz

Wij introduceren onszelf.

Maak kennis met onze leidinggevenden!


Carlo Rijsdijk

Directeur en ondernemer

Sander Rijsdijk

Verkoopleider

Onze vestigingen