Maatschappelijke betrokkenheid


Strahlemann®

Strahlemann®

Onderwijs is van levensbelang

In 2002 binnen huis van JÄGER DIREKT opgericht, bevorderd en onderhoudt Strahlemann® educatieve projecten over de hele wereld. De missie is om kinderen met onderwijs, een lief en waardevol leven te geven. Samen met de Strahlemann-oprichters, kunnen wij onze visie "Met hart en ziel samen mensen inspireren" elke dag door de waarden 'vertrouwen, dankbaarheid, waardering en menselijkheid' vervullen'. De vorming van alle jongeren, vooral de kansarme jongeren, is erg belangrijk voor ons.
Benefiet-motorfietstour

Benefiet-motorfietstour

Touren voor het goede doel

De opbrengst van de jaarlijkse Strahlemann liefdadigheids-motortour gaat 100% naar het vast goed doel "Talent Company" in Duitsland en "School van de hoop" in Haïti. Jaarlijks starten er vele fanatieke motorrijders aan de tour, waarmee zij met hun hobby een sociaal project ondersteunen.

"Het maakt ons trots dat wij ons als medewerker van JÄGER DIREKT met onze hobby inbreng hebben op de toekomst van de kinderen in Haïti. Wij verheugen ons elk jaar erop om de "Tour van de hoop" te plannen en succesvol te implementeren."(Sandra Patsis, Marketing en Jürgen Keil, IT)

Strahlemann&reg Talent Company

Strahlemann® Talent Company

Bruggen bouwen tussen scholen en het bedrijfsleven

Bij de Strahlemann® "Talent Company" winnen alle - jongeren, scholen, bedrijven en de samenleving. De "Talent Company" creëert voor ons als bedrijf een nieuw platform om onze beroepen te introduceren en om ons in de scholen te presenteren.

Wij willen alle jongeren een kans op een goede toekomst bieden, en hiermee beginnen wij direct voor de deur.

School de hoop voor Haïti

....om kinderen onderwijs en een thuis te geven.

Met de bouw van 'School de hoop' beheert Strahlemann samen met de projectsponsors JÄGER DIREKT ® en DPD toekomstige mogelijkheden voor de kinderen in Haïti door middel van onderwijs.

Door de verwoestende aardbeving zijn veel kinderen hun weg naar een zekere toekomst verloren. Het project richt zich juist op deze kinderen, die al zoveel geleden hebben.

Strahlemann®-kalender

Strahlemann®-kalender

Elke jaar wordt door de fotograaf Pietro Sutera een Strahlemann®-kalender gerealiseerd. Met deze opbrengst zullen de verschillende projecten van Strahlemann®worden gesteund en gepromoot.

Wederzijdse vreugde creëren – de bevattende kindermotieven toveren een glimlach op ieders gezicht en omgekeerd maken ze het mogelijk inkomsten te maken voor een betere toekomst, door middel van de kalender.

Strahlemann®-stichting

Strahlemann®-stichting

In 2008 is de Strahlemann®-stichting opgericht. De eerste stichting van "bedrijven voor bedrijven" om kinderen op de wereld onderwijs en een dag boven het hoofd mogelijk te maken. Iedereen kan donor worden - zowel als bedrijf als particulier. Tot op heden zijn er al meer dan 75 donoren, waaronder bijvoorbeeld; ABB, de band PUR, Spaarbank Starkenburg etc.