Meningen van klanten

De meningen van de mensen met wie wij samenwerken, zijn voor ons erg belangrijk!
Hier kunt u een kleine selectie van de meningen van klanten- en partners lezen, evenals actuele publicaties over ons in de persberichten. Wanneer u ook uw mening over JÄGER DIREKT wilt achterlaten, schrijf dan nu uw mening in het feedback-formulier »

I-Lektra

Al sinds 2010 werken wij als elektrotechnisch bedrijf samen met Jäger Direkt. Als ik denk aan Jäger dan denk ik aan klantvriendelijkheid, een bedrijf dat meedenkt en helpt bij het vinden van oplossingen. Als wij ergens een vraag over hebben zullen ze er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden of voor ons op te lossen. Naast de goede prijs en kwaliteit verhouding hebben ze ook nog eens een hele snelle levering van de bestelde artikelen. Onze samenwerking van de afgelopen 5 jaar heeft ons nog geen teleurstelling opgeleverd.

RSP Recreatiebouw

RSP Recreatie bouw schakelt al jaren naar volle tevredenheid met Jager installatie materiaal. Naar volle tevredenheid, Het RSP Recreatiebouw Team !

TAO - Rental

Tao Rental is de toonaangevende verhuurspecialist voor de 'Meetings Industry en levert een totaalpakket op het gebied van innovatieve lichtproducten en alles wat u nodig heeft op het gebied van truss, AV, rigging, stroomvoorziening en zelfs led wanden voor beurs- en evenementtechniek in Nederland en ver daarbuiten. Jäger Direkt is voor ons een betrouwbare partner, door de adhoc markt waarin wij werken moeten onze leveranciers snel en adequaat kunnen acteren. Jäger Direkt toont al vele jaren aan, dit op een vertrouwde manier te realiseren. Het team van Jäger Direkt geeft ons als klant een optimale klantbeleving. Mede daardoor is Tao Rental een “trouwe”klant. Met vriendelijke groeten, Inkoop Tao Rental bv.

Verhoff Elektrotechniek

Ons bedrijf Verhoff Elektrotechniek én onze webshop Elektrohandelsprijzen.nl heeft een ruime ervaring met het bedrijf Jaeger-Direkt en zijn vooral erg tevreden over de:

 • Uitgebreide en up-to-date catalogus
 • Telefonische bereikbaarheid
 • Bereidheid om mee en verder te denken
 • Snelle service
 • Scherpe aanbiedingen

   Wij verwachten dit allemaal nóg beter gaat worden met de vernieuwde website! Verhoff Elektrotechniek

  Slokker bouwbedrijf

  Vanaf het moment dat Carlo in Nederland is gestart met Jager doen wij van Slokker Materieeldienst al zaken met dit mooie bedrijf en dat is niet alleen omdat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben maar ook omdat er een goeie club mensen werkt die weet waar ze het over hebben en klant-, en oplossingsgericht meedenken.

  De laatste jaren is niet alleen hun assortiment uitgebreid maar ook het aantal personeelsleden zodat er nog meer kennis in huis is en ze bij specifieke problemen ook naar oplossingen kunnen zoeken buiten hun standaard pakket om, en dit word zeer gewaardeerd.

  Kortom een gewaardeerde leverancier waar je van op aan kunt en waarmee we nog zeer lang met plezier zaken willen blijven doen.

  Met vriendelijke groeten,

  Jelle Spithorst

  Uw mening is belangrijk voor ons!

  Stuur ons uw feedback:


  Image CAPTCHA