iService

Uw aanspreekpartner

Uw aanspreekpartner

Individualisering
– Productassemblage, kabelbeschrifting & lasergravering

Het snelle tempo en de eisen van uw klanten laten vandaag de dag geen keus: een product moet precies aan de wensen en behoeften van uw klanten voldoen. Profiteer van onze speciale iService: kabelhaspels worden individueel samengesteld, wandverdelers met service-nummer belazerd en verlangkabels met kabelbeschrifting, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, waardoor het beschermd wordt tegen diefstal / verwisseling.

iService veel gestelde vragen

  • Op gebied van mobiele stroomvoorziening kan bijna elk product individueel gemonteerd worden.
  • Bij de kabelhaspels bepaalt u de kabellengte, kleur en/of prestaties.
  • Wandverdelers worden volledig op maat voor u geproduceerd. U bepaalt de zekering, evenals het aantal contactdozen en de beschermingsklasse.
  • Verlengkabels worden geheel individueel naar wens gesneden, kies uit een talrijke kabeltypes of stroomsterkten.
  • Kabels worden gelabeld met slijt- en waterbestendige druk
  • Kunststof van bijvoorbeeld kabelhaspels, wandverdelers of schakelmateriaal kunnen door middel van lasergravering van hoge slijtvaste kwaliteit beschrift worden.
  • Maak uzelf en uw producten uniek en onmiskenbaar! Voor uw ´corporate identity´ heeft u de gelegenheid u professioneel te profileren. Kabelhaspels in bedrijfskleuren, bekabeling met kabelbeschrifting tegen diefstal / verwisseling. Alles past, en alles is in het uniforme uiterlijk..
  • Een professioneel gelazerd adres en service-nummer op een door u geïnstalleerde wandverdeler. U laat er een goede indruk mee achter en zorgt ervoor dat uw contactgegevens altijd bij de hand zijn.
Laat een blijvende indruk en bekennen kleur. Biedt uw klanten of verenigingen de producten aan in hun huiskleuren. De individuele beschriftingen of gegraveerde logo's zijn een absolute 'blikvanger'.
Bij alle producten waar het symbool van „iService“ bij staat, is een individualisering mogelijk.