Verkoopondersteuning

Direct in contact met uw klanten
zijn brochures, voorbeelden goud waard.

Beschrijvende productpresentaties, emotionele referentieafbeeldingen of met behulp van een monsterkoffer worden de voordelen veel duidelijker en is de kans grotere dat u uw klant zal klant inspireren. Bovendien worden er door ons voor uw speciale brutoprijs-catalogussen excl. BTW met bruto adviesprijzen aangeboden.

Toepassingsgebieden van uw verkoophulp:

  • Klantgesprekken
  • Handelsbeurs/ beurzen/ tentoonstellingen
  • Plaatselijke afspraken
  • Voor horeca, winkels en expositieruimten
Verkoopondersteuning

Uw aanspreekpartner

Verhuur van reclamemateriaal

Verhuur van reclamemateriaal

Om uw aanbod bij klantenafspraken of tijdens commerciële doeleinden optimaal te kunnen presenteren, bieden wij u reclamematerialen aan zoals roll-ups, kamerschermen en nog veel meer.
Products »
Onze merk-websites voor onze klanten

Onze merk-websites voor onze klanten

Speciaal voor eindklanten hebben wij van vele kwaliteitsmerken ontwikkeld. Hier vindt u uitgebreide informatie over de individuele producten. Bezoek ze nu:

DELUNA® monsterkoffer

De diversiteit van de flexibele inbouwspots en downlighters van DELUNA® worden met de monsterkoffer voor iedereen overzichtelijker. Door de individuele samenstelling van de clipring en de behuizing, maakt het mogelijk honderden combinaties te creëren.

OPUS® monsterkoffer

Rond om het schakelmateriaal van OPUS®, is er een monsterkoffer benodigd die alle modellen in alle kleurmogelijkheden toont. Overtuig uw klanten met een stijlvol design en hoogwaardige materialen.

Catologi en brochures

Speciaal voor u en uw klanten, hebben wij stijlvolle brutoprijscatalogi ontworpen.

Daarnaast hebben wij regelmatig brochures en flyers, die u kunnen helpen bij de verkoop van producten, zodat we samen kunnen groeien.