EATON groepenkast

Wij bieden alle groepenkasten die u voor uw verbouwing of project wenst. We beschikken over een groot aanbod EATON groepenkasten in een 1 fase en 3 fase variant en nog veel meer. Wij zijn dé groothandel voor al uw EATON groepenkasten.

Bij Jäger Direkt Nederland heeft u de keuze uit een zéér ruim assortiment EATON groepenkasten. Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen. Wij staan garant voor de kwaliteit van de producten. Tevens ervaren onze klanten het als zeer positief dat wij u in het gehele traject kunnen ondersteunen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Bent u nieuwsgierig naar de producten en mogelijkheden van EATON? Zie onze productpagina met alle informatie over de EATON groepenkasten en componenten.

Onze webshop is continu in ontwikkeling, een groot gedeelte van het assortiment staat helaas nog niet online. In de basis weten wij (bijna) alle producten binnen de elektrotechnische branche te leveren of een goed alternatief hiervoor. Vindt u het product niet online? Vraag het product bij ons aan!

Laatst bekeken