Filters sluiten
Filteren op:
Tags
De VOTHA Wolfsburg wandverdeler wordt door het testpanel van Henk & Fred beoordeeld met 5 sterren! 100% van deze installatiebedrijven beveelt de Votha Wolfsburg aan door de gemakkelijke installatie, robuuste behuizing en individualiseringsmogelijkheden.
Door een stijging van grondstofprijzen, hebben wij dit jaar al meerdere keren een wijziging toe moeten brengen aan onze prijzen voor kabelmateriaal. Per 1 april is zowel de brutoprijs als de kortingsstructuur gewijzigd. Afhankelijk van de kortingsgroep kunnen kortingen halveren en naar rato wordt de bruto prijs van de kabel aangepast.
De branchevereniging DEL-Notiz. e.V. heeft aangekondigd dat zij haar publicatie van kopertoeslag voor koper en aluminium op korte termijn met ingang van 14.02.2022 tot nader order zal opschorten.
Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwwoningen, maar gaat dus ook gelden voor bestaande gebouwen.
De weg naar uw SmartHome droom was nog nooit zo eenvoudig! Laat uw nieuwe SmartHome op een overzichtelijke en eenvoudige wijze voorconfigureren met de gloednieuwe OPUS® configurator!