Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Assortiment

Bij Jäger Direkt bieden wij een breed assortiment elektromaterialen aan! Wij beschikken over onder andere schakelmateriaal, installatiemateriaal, draad & kabel, stroomverzorging en nog veel meer. Bekijk de onderstaande categorieën om onze producten te zien! Voor advies kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Overige categorieën

Categorieën

Assortiment Over Jäger Direkt

Over Jäger Direkt

Wij zijn de net iets andere fabrikant én groothandel binnen de elektro en elektrotechniek! Met hoogwaardige producten, systemen en diensten zorgen wij ervoor dat u succesvol uw projecten kan uitvoeren. Bij Jäger Direkt Nederland kunt u terecht in onze uitgebreide online winkel, waar u een breed assortiment aan elektrotechnische producten vindt. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan producten die helpen om uw project tot een succes te maken!

Producent van verschillende kwaliteitsmerken

Bij Jäger Direkt zijn wij enorm trots op onze eigen kwaliteitsmerken. Wij produceren verschillende soorten kwaliteitsmerken in onze eigen fabriek in Heppenheim (Duitsland). Met onze kwaliteitsmerken bieden wij een kwalitatief hoogstaand alternatief voor veelgebruikte elektrotechnische materialen! Omdat wij zowel groothandel als fabrikant zijn, kunnen wij deze kwaliteitsmerken tegen scherpe tarieven aanbieden. Onze kwaliteitsmerken worden uitvoerig getest en individueel gecertificeerd. Zo ontvangt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten! 

Kwaliteitsmerken bekijken

Productie op maat met onze iService

Er is maar één bedrijf zoals die van u! Dat begrijpen wij bij Jäger Direkt maar al te goed. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw producten compleet op maat te produceren. Dit kan een VOTHA wandverdeler zijn voorzien van uw favoriete merk veiligheidschakelaren tot aan de kabelopdruk op uw installatiekabel. Met onze iService mogelijkheden maakt u uw producten compleet naar de (kleur)stijl van uw organisatie! Op deze manier krijgt u unieke producten compleet naar uw wens en specificatie. 

iService bekijken

Specifieke vragen over onze organisatie

Bent u specifiek op zoek naar een product of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen! Bij Jäger Direkt geloven wij in een persoonlijke aanpak en hebben onze klanten één centraal aanspreekpunt. U kunt ons telefonisch maandag t/m vrijdag bereiken tussen 08:00 en 17:00 of direct via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *