Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

LED lampen

LED lampen zijn energiezuinig en kunnen de ruimte op een goede manier verlichten. De LED lampen worden in verschillende soorten en maten geproduceerd. Het is daarbij belangrijk om goed rekening te houden met de verschillende fittingen die er zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om op het aantal lumen en de lichtkleur te letten, omdat deze de sfeer kunnen bepalen.
LED lampen

Categorieën

LED lampen

Wat voor LED lampen bestaan er?

LED lampen worden in verschillende vormen, maten en uitvoeringen gemaakt. Het is in eerste instantie belangrijk om goed te kijken naar de fitting waarin de lamp moet worden aangesloten. Deze zijn niet universeel, waardoor niet elke lamp zomaar kan worden gebruikt. Een aantal voorbeelden van de verschillende soorten lampen zijn:

  • E27 LED
  • GU10 LED
  • E14 LED
  • G4 LED

Houd dus bij het aanschaffen van een lamp rekening met de benodigde fitting!

LED lampen zijn in veel gevallen dimbaar

Het kan voorkomen dat u dimbare LED lampen nodig heeft. Het is daarbij belangrijk om extra goed op te letten bij het aanschaffen van de LED lampen. Niet alle varianten zijn namelijk dimbaar, maar vaak zijn er wel dimbare alternatieven beschikbaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als u een dimbare versie nodig heeft. Weet u niet helemaal zeker of een LED lamp dimbaar is? Neem dan contact met ons op

Kies de juiste lichtkleur LED lamp voor uw situatie

LED lampen kunnen verschillende kleuren licht uitstralen. De lichtkleur voor LED lampen wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin (K). Warm licht wordt bijvoorbeeld in sfeervolle situaties gebruikt. Het creëert namelijk een vrolijke en gezellige sfeer. Koud licht wordt juist weer bijvoorbeeld gebruikt voor kantoren, omdat deze kleuren ons juist weer actief houden. In de onderstaande afbeelding krijgt u een indicatie van hoe de kleur eruit ziet bij het aantal Kelvin. 

Verlichting kleur Kelvin
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *