Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • Service

    VOTHA wandverdeler individualisering

    VOTHA wandverdelers kunnen compleet op maat worden samengesteld. Van verschillende behuizingen tot de contactdozen en automaten die in de wandverdeler zitten, bij de VOTHA is het allemaal mogelijk!

    VOTHA individualisering aanvragen

VOTHA wandverdeler individualisering

De VOTHA wandverdeler kan compleet op maat worden samengesteld met onze iService individualisering. Bekijk ons assortiment of vraag direct een VOTHA wandverdeler op maat aan!

VOTHA verschillende configuraties

Verschillende configuraties van de VOTHA mogelijk

Onze VOTHA wandverdelers kunnen op diverse manieren worden geleverd, variërend van lege behuizingen tot volledig voorgemonteerde wandverdelers. We bieden ook de mogelijkheid om verschillende merken automaten en diverse Schuko-contactdozen en CEE-aansluitingen te kiezen, zodat u direct de wandverdeler krijgt die perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

VOTHA individualisering aanvragen

Compleet individueel samengesteld naar uw wens!

Natuurlijk wilt u een VOTHA wandverdeler die volledig aan uw eisen voldoet. Bij Jäger Direkt produceren wij daarom de VOTHA volledig op maat en volgens uw specificaties. Gedurende dit hele proces bieden wij u volledige ondersteuning, zodat u daadwerkelijk een op maat gemaakte VOTHA krijgt!

VOTHA individualisering aanvragen
VOTHA binnenkant

Lasergravering op elke VOTHA wandverdeler

Alle VOTHA wandverdelers kunnen worden voorzien van lasergravering. Dit maakt het makkelijk om contactgegevens direct op de wandverdeler te plaatsen. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de benodigde contactinformatie vinden.

Lasergravering iService

Lasergravering op behuizing

Alle VOTHA wandverdelers kunnen worden voorzien van lasergravering. Op deze manier kunt u gemakkelijk contactgegevens en bedrijfslogo's toevoegen op de behuizing.

VOTHA aansluitmogelijkheden

Verschillende aansluitingen

Wij kunnen de VOTHA voorzien van diverse Schuko-contactdozen en CEE-aansluitingen, zodat uw wandverdeler altijd de juiste hoeveelheid aansluitmogelijkheden heeft!

7 verschillende behuizingen

7 verschillende behuizingen

Met meer dan 7 verschillende behuizingen en groottes is er altijd een geschikte wandverdeler voor uw specifieke situatie beschikbaar!

Binnen 48 uur geproduceerd

Binnen 48 uur geproduceerd

Binnen 48 uur hebben wij uw VOTHA wandverdeler geproduceerd, getest en gecertificeerd! Zo beschikt u binnen korte termijn over uw op maat geproduceerde wandverdeler.

VOTHA iService

Onze persoonlijke aanpak bij de VOTHA

Een wandverdeler moet altijd perfect aansluiten bij uw project. Daarom worden de meeste VOTHA wandverdelers op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u een unieke wandverdeler krijgt voor een zeer gunstige prijs. Zo bespaart u kosten en krijgt u exact de wandverdeler die u nodig heeft, en dat alles met een indrukwekkend snelle productietijd van slechts 48 uur!

VOTHA individualisering aanvragen

Individueel getest en gecertificeerd

Al onze VOTHA wandverdelers worden individueel getest en gecertificeerd volgens de ISO 9001 standaard. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van onze VOTHA wandverdelers garanderen. Op aanvraag kunnen wij de wandverdelers uitrusten met automaten van verschillende merken.

VOTHA automaten

VOTHA individualisering aanvragen

Met onze VOTHA iService formulier kunt u direct de gewenste configuratie samenstellen. Maak de keuze uit verschillende Schuko- en CEE-aansluitingen, Installatieautomaten, aardlekschakelaren en nog veel meer.

Komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag! Neem direct contact met ons op via de onderstaande gegevens:

   • Tel: 0165 - 380490 
   • Mail: info@jaeger-direkt.nl


Votha%20iService%20formulier.jpg

VOTHA wandverdeler iService

VOTHA wandverdeler iService aanvraagformulierContactformulier

Neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier.
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy*