Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Verlichtingsarmaturen

Met verlichtingsarmaturen kunt u op verschillende plekken een of meerdere lichtbronnen plaatsen. Verlichtingsarmaturen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Denk dan aan inbouwspots, plafond- en wandarmaturen, bouwverlichting en nog veel meer. Wij bieden verschillende A-fabricaten en eigen kwaliteitsmerken verlichtingsarmaturen aan.
Verlichtingsarmaturen
Verlichtingsarmaturen

Verschillende soorten verlichtingsarmaturen beschikbaar

Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende soorten verlichtingsarmaturen aan. Wij beschikken over een breed assortiment verlichtingsarmaturen en kunnen verschillende merken leveren. In ons assortiment zijn verschillende A-fabricaten beschikbaar en daarnaast bieden wij ook onze eigen gefabriceerde Duitse kwaliteitsmerken aan. Op deze manier beschikt u over voldoende keuze om de juiste verlichtingsarmaturen te kiezen!

Verlichtingsarmaturen van Duitse kwaliteit

Wij bieden verschillende A-fabricaten binnen onze webshop aan. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment aan eigen gefabriceerde kwaliteitsmerken. Onze kwaliteitsmerken worden geproduceerd in onze Jäger Direkt fabriek in Heppenheim (Duitsland). Bij de productie van onze eigen kwaliteitsmerken staat de kwaliteit en veiligheid centraal. Doordat wij zowel fabrikant als groothandel zijn, kunnen wij deze kwaliteitsmerken extra scherp aanbieden! Meer informatie over onze eigen kwaliteitsmerken kunt u hier vinden.

Moderne DELUNA inbouwspots 

Eén van de kwaliteitsmerken van Jäger Direkt, zijn de DELUNA inbouwspots. Onze DELUNA inbouwspots bieden een modern design en zijn in verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Daarnaast kunnen wij ook extra mogelijkheden bieden met onze DELUNA inbouwspots. Een aantal belangrijke mogelijke toepassingen van onze DELUNA inbouwspots zijn:

  • Water- en stofdichte varianten voor badkamers
  • Meubel-inbouwspots voor keukenunits of schappen
  • Grond inbouwspots voor opritten of voor gevelverlichting

Indien u onze DELUNA inbouwspots wilt gebruiken op plekken waar strenge eisen of speciale oplossingen vereist zijn, vragen wij u contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u adviseren en voorzien van de juiste DELUNA inbouwspots!

Verlichtingsarmaturen DELUNA inbouwspots

Onze DELUNA inbouwspots

Hoogwaardige kwaliteitsproducten van InnoGreen

Met InnoGreen kiest u voor hoogwaardige kwaliteitsproducten! InnoGreen is binnen de Jäger Direkt groep een apart onderdeel, omdat verlichting een complex onderwerp is. InnoGreen biedt in de basis verschillende oplossingen voor verlichting aan. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende productgroepen:

  • Plafond- en wandarmaturen
  • LED armaturen voor vochtige ruimten
  • Haldiepstralers 
  • LED stralers
InnoGreen biedt daarnaast de mogelijkheid om een compleet lichtplan aan te bieden met de juiste producten. Het lichtplan van InnoGreen biedt advies over de plaatsing en hoeveelheid verlichting die noodzakelijk is in verschillende situaties. Daarbij worden verschillende lichtberekeningen gebruikt en krijgt u een overzicht van de verlichtingsopbrengst te zien. Op deze manier wordt er efficiënt verlicht en worden kosten bespaard! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *