Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
 • Onze kwaliteitsmerken

  Kwaliteitsmerken

  Onze kwaliteitsmerken

  Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende producten zelf in onze eigen fabriek in Heppenheim. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden individueel getest en gecertificeerd.

  Kwaliteitsmerken bekijken
 • Onze kwaliteitsmerken

  Kwaliteitsmerken

  Onze kwaliteitsmerken

  Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende producten zelf in onze eigen fabriek in Heppenheim. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden individueel getest en gecertificeerd.

  Kwaliteitsmerken bekijken

Kwaliteitsmerken geproduceerd in Duitsland

Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende producten zelf binnen onze eigen fabriek in Heppenheim. Deze producten worden allemaal volgens hoge standaarden geproduceerd en beschikken over een extra scherpe inkoopprijs. Dit is mogelijk, omdat wij zowel groothandel als fabrikant zijn van onze kwaliteitsmerken! 

Met verschillende productcategorieën bieden wij een breed assortiment aan kwaliteitsmerken aan. Deze kwaliteitsmerken verhogen uw marge en bieden de kwaliteit die u ervan mag verwachten!

Kwaliteitsmerken bekijken
Kwaliteitsmerken van Jäger Direkt
Kwaliteitsmerken iService lasergravering

Compleet in de stijl van uw bedrijf

Met onze kwaliteitsmerken is het mogelijk om producten compleet naar wens te maken. Dit doen wij door middel van onze iService individualisering. Deze individualisering maakt het makkelijk om uw producten te herkennen op de werkplaats. De kwaliteitsmerken kunnen op deze manier specifiek naar uw wens, huisstijl en specificaties worden gemaakt.

Onze iService individualisering biedt de mogelijkheid om lasergravering, kabelopschrift en kleurcombinaties te kiezen. Indien van toepassing kunnen de kabels op lengte worden geknipt, waardoor u altijd over de juiste lengte kabels beschikt.

iService bekijken
Onze kwaliteitsmerken voordelig

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

Onze kwaliteitsmerken hebben een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Dit is mogelijk omdat wij zowel fabrikant als groothandel zijn van onze kwaliteitsmerken. Door deze scherpe prijs-kwaliteit verhouding geniet u van hogere marges en krijgt u de kwaliteit die u mag verwachten!

Onze kwaliteitsmerken individueel getest en gecertificeerd

Individueel getest en gecertificeerd

Onze kwaliteitsmerken worden allemaal individueel getest en gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm. Wij produceren elk kwaliteitsmerk van begin tot eind, waardoor wij de kwaliteit optimaal kunnen beoordelen.

Onze kwaliteitsmerken made in germany

Made in Germany

Onze kwaliteitsmerken worden allemaal in onze eigen fabriek in Heppenheim geproduceerd. Dit betekent dat al onze kwaliteitsmerken van Duitse kwaliteit zijn! Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Zo weten wij zeker dat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten.

Onze kwaliteitsmerken op maat geproduceerd

Op maat geproduceerd

Met onze iService individualisering is het mogelijk onze kwaliteitsmerken op maat te laten produceren. Het is mogelijk om lasergravering, kabelopschrift en verschillende kleurcombinaties te gebruiken. Daarnaast kunnen kabels op verschillende lengtes worden geknipt.


Eén centraal aanspreekpunt

Wij vinden het enorm belangrijk om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom heeft bij Jäger Direkt elk bedrijf één centraal aanspreekpunt binnen onze organisatie. Wij groeien samen met het succes van onze klanten, waardoor wij elke dag onze dienstverlening stapje voor stapje verbeteren. 

Bij onze kwaliteitsmerken zijn wij zowel groothandel als producten, wat betekent dat u voor al uw vragen direct bij ons terecht kan! Dit maakt het makkelijker om direct in contact te komen voor specifieke ondersteuning.

Kwaliteitsmerken bekijken
Onze kwaliteitsmerken geproduceerd in Duitsland
Verschillende productcategorieën beschikbaar

Verschillende productcategorieën beschikbaar

Ons assortiment aan kwaliteitsmerken is verspreid over verschillende productcategorieën. Wij produceren per productcategorie verschillende varianten en hebben meerdere kleurcombinaties beschikbaar. Op aanvraag is het mogelijk om deze producten te personaliseren met onze iService individualisering. Zo bieden wij een breed assortiment aan kwaliteitsmerken aan.

Kwaliteitsmerken bekijken

De kwaliteitsmerken van Jäger Direkt

Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende producten binnen onze eigen fabriek in Heppenheim. Deze producten zijn van Duitse kwaliteit, hebben een scherpe inkoopprijs en worden allemaal individueel getest.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *