Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Stroomverzorging

Elektriciteit is op verschillende plekken een essentieel onderdeel. Met verschillende producten bieden wij de mogelijkheid om de stroomverzorging optimaal te regelen binnen uw organisatie. Denk dan aan kabelhaspels, verlengkabels, wandverdelers en andere belangrijke producten. Wij beschikken over verschillende producten en oplossingen om de stroomvoorziening optimaal te regelen voor uw organisatie!

Stroomverzorging
Stroomvoorziening

Stroomvoorziening op een veilige manier

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder elektriciteit. Veel apparaten maken gebruik van elektriciteit en moeten op verschillende manieren worden voorzien van stroom. Met ons stroomverzorging assortiment bieden wij verschillende soorten producten aan om dit op een veilige manier te realiseren. Ons assortiment bestaat uit regulier materiaal tot en met materialen die beschermd zijn tegen zware omstandigheden op bijvoorbeeld bouwplaatsen. Met deze producten zorgen wij ervoor dat de stroomvoorziening op een veilige manier plaatsvindt.

Wandverdelers van verschillende formaten en materialen

Bij Jäger Direkt zijn wij enorm trots op onze VOTHA wandverdelers! Met onze VOTHA wandverdelers bieden wij een veilige stroomvoorziening op verschillende locaties. Wij produceren deze wandverdelers zelf en kunnen verschillende configuraties voor u samenstellen. Dit allemaal binnen een tijdsbestek van 48 uur! Daarmee zijn wij de snelste producent van wandverdelers binnen Europa! Bekijk ons VOTHA assortiment voor de mogelijkheden.

Stroomverzorging wandverdelers

Onze VOTHA wandverdelers

Stekkermateriaal en verlengkabels van hoge kwaliteit

Met verschillende stekkermaterialen en verlengkabels is het mogelijk om de stroomvoorziening op elke locatie in orde te krijgen. Met ons SIROX assortiment bieden wij verschillende soorten verlengkabelsCEE-stekkers, en reguliere stekkers aan. Het is mogelijk om deze kabels met verschillende soorten IP-certificeringen te verkrijgen, waardoor ze beter bestand zijn tegen water en andere soorten impact van buitenaf. Daarnaast bieden wij onze verlengkabels aan in verschillende soorten materialen, waaronder bijvoorbeeld de H07RN-F (neopreen) en H07BQ-F (PUR) kabel. Deze kabels kunnen goed binnen de industrie worden gebruikt. 

Kabelhaspels bestand tegen zware omstandigheden

Een kabelhaspel moet onder verschillende omstandigheden veilig kunnen worden gebruikt. Met ons JUMBO kabelhaspel assortiment heeft u voor elke toepassing de juiste kabelhaspel. De behuizing en het draagframe is gemaakt van hoogwaardige ABS kunststof, waardoor er maximale bescherming is tegen zware omstandigheden. De kabelhaspel kan worden voorzien met Schuko en CEE aansluitingen, waardoor u overal op een veilige manier toegang heeft tot elektriciteit!

Stroomverzorging kabelhaspels

Onze JUMBO kabelhaspels

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *