Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • Service

    iService individualisering

    Met onze iService individualisering kiest u voor producten die specifiek naar uw wens, huisstijl en specificaties zijn. De kwaliteitsmerken van Jäger Direkt kunnen worden voorzien van verschillende kleuren, lasergravering en kabelbedrukking.

    iService aanvragen
iService

iService, zo individueel als uw bedrijf

Met de iService van Jäger Direkt is het mogelijk om producten compleet naar wens te maken. Kabels kunnen op maat worden gesneden, producten kunnen van lasergravering worden voorzien en er kunnen verschillende kleuren worden gecombineerd. Dit allemaal om uw product zo individueel als uw bedrijf te maken! Bekijk onze iService mogelijkheden of neem direct contact op met een van onze adviseurs.

iService aanvragen

Verschillende kleurcombinaties mogelijk met iService

Onze JUMBO kabelhaspels en SIROX verlengkabels kunnen van verschillende kleurcombinaties worden voorzien. Dit maakt het mogelijk om materiaal speciaal in uw bedrijfskleur te maken. Dit maakt uw kabelhaspels en verlengkabels makkelijk herkenbaar en voorkomt verwisseling van materialen. Tevens is het een mooi aanzicht om een uniforme kleur aan materialen te hebben, omdat het een herkenningspunt is voor uw organisatie!

iService JUMBO 2.0
Lasergravering iService

Lasergravering

De lasergravering is krasvrij, niet afveegbaar en slijtvast. Met onze speciale techniek zorgen wij ervoor dat de lasergravering altijd goed zichtbaar blijft. 

Kabelbedrukking iService

Kabelopschrift

Met onze kabelopschrift service bedrukt u de SIROX en JUMBO kabels met uw eigen tekst. Zo wordt verwarring op de werkvloer voorkomen en kan belangrijke informatie op de kabel worden geplaatst.

Kleurcombinaties iService

Kleurcombinaties

Maak de JUMBO kabelhaspels en SIROX verlengkabels helemaal eigen. Met verschillende kleurcombinaties passen deze producten optimaal bij uw organisatie en de huisstijl.

Op lengte geknipt iService

Op lengte geknipt

Met onze iService is het mogelijk om kabels op de juiste lengte te laten knippen. Zo krijgt u snel en gemakkelijk de juiste lengte kabel die u nodig hebt.

iService kabelopschrift

Bescherm uw eigendom 

Met onze iService individualisering is het mogelijk om persoonlijk gewenste tekst op de SIROX verlengkabels, JUMBO kabelhaspels en alle gekleurde rubber- en PUR-kabels te plaatsen. Dit beschermd tegen diefstal of verwarring op de bouwplaats. Daarnaast is het een effectief reclamemedium voor uw bedrijf.

Ons kabelopschrift is watervast, slijtvast en gratis vanaf 500m (ook gemixt)! Met de vrije tekstkeuze kunt u verschillende gegevens plaatsen op uw eigendom, waardoor kabels altijd makkelijk herkenbaar zijn.

iService aanvragen

OPUS schakelmateriaal lasergravering

Alle wippen en afdekramen van het OPUS® schakelprogramma kunnen met persoonlijke functionele aanduidingen, symbolen of versieringen worden gekenmerkt. 

Zo wordt de aanvankelijk eenvoudige schakelaar in de kinderkamer, een schakelaar voor dierenliefhebbers. En u kunt op de schakelaars in de slaapkamer in één oogopslag zien welk licht en welke jaloezieën geschakeld worden.

iService personalisatie OPUS

Kwaliteitsmerken met iService mogelijkheden

Met onze iService individualisering kunnen wij onze kwaliteitsmerken optimaal personaliseren. Bekijk de onderstaande producten die kunnen worden voorzien van de iService individualisering.

JUMBO kabelhaspel oranje

JUMBO

De JUMBO kabelhaspels zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen een stootje. In verschillende configuraties beschikbaar en personaliseerbaar met onze iService.

JUMBO kabelhaspel

OPUS 55 schakelmateriaal

OPUS

OPUS is ons eigen schakelmateriaal geproduceerd in Duitsland! Met verschillende modellen, vormen en kleurcombinaties past OPUS schakelmateriaal in elk interieur.

OPUS schakelmateriaal

SIROX CEE verlengkabel

SIROX

Ons SIROX stekkermateriaal en verlengkabels zijn geschikt voor het zware werk. In verschillende kleuren, materialen en configuraties beschikbaar voor elke omgeving.

SIROX assortiment

JUMBO kabelhaspel oranje

VOTHA

De VOTHA wandverdelers zijn beschikbaar in verschillende groottes, configuraties en materialen. Van standaard wandverdelers tot project-specifieke wandverdelers.

VOTHA wandverdelers

Eenvoudig individualisering aanvragen

De iService personalisatie vindt binnen onze eigen productie in Heppenheim (Duitsland) plaats. Dit betekent dat wij geen grenzen kennen bij het individualiseren van uw producten. De iService individualisering is van toepassing op de hieronder genoemde kwaliteitsmerken. Vul het PDF-formulier voor het gewenste product op de pc in en stuur het per e-mail naar uw directe aanspreekpartner. Voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen!
JUMBO iService formulier.jpg

JUMBO

Op maat gemaakt, lasergravering & kabelbedrukkingOPUS iService formulier.jpg

OPUS

LasergraveringSIROX iService formulier.jpg

SIROX

Op maat gemaakt & kabelbedrukkingVotha iService formulier.jpg

VOTHA

Maatwerk & lasergravering

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen naar aanleiding van over de iService individualisering? Onze specialisten staan voor u klaar! Wij passen onze iService individualisering toe binnen onze eigen productie, waardoor wij u optimaal kunnen ondersteunen. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met ons: 

  • Tel: 0165 - 380490
  • Mail: info@jaeger-direkt.nl
iService contact Jäger Direkt