Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
 • VOTHA wandverdeler

  Kwaliteitsmerken

  VOTHA wandverdeler

  De VOTHA wandverdeler is in verschillende types, groottes en varianten beschikbaar. Van standaard verdelers tot project-specifieke ontwerpen in hoogwaardige kwaliteit! Wij produceren onze VOTHA wandverdelers binnen een tijdsbestek van 48 uur, waardoor wij de snelste producent van wandverdelers binnen Europa zijn!

  Assortiment bekijken
VOTHA wandverdelers

VOTHA wandverdeler, rechtstreeks van de fabrikant

Bij Jäger Direkt zijn wij de trotse fabrikant en groothandel van de VOTHA wandverdeler. Onze VOTHA wandverdelers zijn in verschillende maten, types en configuraties beschikbaar. Door dit zéér brede assortiment hebben wij altijd de juiste wandverdeler voor u beschikbaar. 

De VOTHA wandverdelers beschikken over verschillende CEE-contactdozen en Schuko aansluitingen. Daarnaast zijn er meer dan 10 diverse behuizingen die kunnen worden voorzien van verschillende configuraties.

VOTHA wandverdelers bekijken

Op maat geproduceerd binnen 48 uur

Een VOTHA wandverdeler kan compleet op maat worden samengesteld. Binnen 48 uur produceren wij uw VOTHA wandverdeler geheel naar wens en specificatie. Daarmee zijn wij de snelste producent van wandverdelers binnen Europa! 

Elke VOTHA wandverdeler wordt in onze eigen fabriek in Heppenheim (Duitsland) geproduceerd, getest en gecertificeerd. Dit betekent dat alle VOTHA wandverdelers voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die wij bij Jäger Direkt aanhouden. Omdat wij zowel fabrikant als groothandel zijn kunnen wij de optimale kwaliteitsstandaarden bieden die u van ons mag verwachten!

Op maat gemaakte VOTHA wandverdeler
VOTHA wandverdeler op maat
VOTHA wandverdelers

Vanaf het begin individueel getest

Elke VOTHA wandverdeler wordt individueel getest en gecertificeerd. Dit is een standaard onderdeel binnen ons productieproces, omdat wij hoge kwaliteitseisen stellen aan elke VOTHA wandverdeler. Daarom krijgen al onze VOTHA wandverdelers een individuele certificering om aan te tonen dat de wandverdeler alle testen heeft doorstaan. Zo bent u verzekerd van een veilig product die aan uw kwaliteitseisen voldoet. 

VOTHA wandverdeler individualisering

De VOTHA wandverdeler kan compleet op maat worden samengesteld met onze iService individualisering! 

Werkplaats Jäger Direkt

iService individualisering, zo individueel als uw bedrijf!

Elke VOTHA wandverdeler kan worden voorzien van onze iService individualisering. Plaats contactgegevens, logo's en andere belangrijke informatie direct op uw VOTHA wandverdeler. Onze iService individualisering maakt gebruik van water- en slijtvaste lasergravering, waardoor het niet afveegbaar is. Dit maakt het makkelijker om servicenummers, bedrijfsgegevens of andere belangrijke informatie te plaatsen op uw wandverdeler.

iService individualiserings service
VOTHA wandverdeler iService
VOTHA Wandverdeler

De VOTHA wandverdeler in het kort

 • Kunststof, rubberen of industriële uitvoeringen voor verschillende vereisten 
 • Overzichtelijke en professionele bedrading 
 • Productie op maat binnen 48 uur 
 • Robuuste en slagvaste behuizingen 
 • Slijtvaste lasergravering mogelijk 
 • Individueel getest en gecertificeerd volgens ISO 9001 
 • Koop direct bij de fabrikant en verzeker uzelf van TOP marges

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen naar aanleiding van ons VOTHA assortiment? Onze VOTHA specialisten staan voor u klaar! Wij produceren al onze VOTHA wandverdelers zelf, waardoor u direct antwoord krijgt van de fabrikant. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met ons: