Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
 • Target kabelhaspel

  Kwaliteitsmerken

  Target transportmaterialen

  Ons Target assortiment biedt hoogwaardige transportmaterialen die zorgen voor een veilige bevestiging van elke lading. Onze beveiligingsartikelen beschermen niet alleen de vracht tegen schade, maar dragen ook bij aan een veilige werkomgeving en verkeersveiligheid.

  Assortiment bekijken
Target kabelhaspels

Hoogwaardige transportmiddelen met Target

Met ons Target assortiment bent u verzekerd van een stevige en veilige bevestiging van uw lading. Hier zijn enkele voordelen van Target:

 • Geen verschuivingen of omvallen tijdens transport
 • Eenvoudig in gebruik
 • Robuust en duurzaam
 • Grote keuze voor diverse toepassingsgebieden

Target assortiment bekijken

Ruim assortiment met verschillende oplossingen

Met ons uitgebreide Target assortiment bieden we diverse oplossingen om verschillende soorten ladingen veilig te bevestigen. Ons assortiment omvat onder andere spanbanden, rondstroppen, anti-slip matten, afdeknetten en nog veel meer! Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, sterktes en configuraties, waardoor er altijd geschikte Target producten zijn om u te helpen uw lading veilig te verplaatsen.

Target afdeknetten

Target assortiment


Met ons uitgebreide Target assortiment bieden wij alles wat u nodig heeft om uw lading veilig te bevestigen. Onze artikelen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook scherp geprijsd, waardoor ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. We begrijpen het belang van kosteneffectieve oplossingen zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige bevestigingsmaterialen tegen een betaalbare prijs.

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen naar aanleiding van ons JUMBO assortiment? Onze JUMBO specialisten staan voor u klaar! Wij produceren al onze Jumbo kabelhaspels zelf, waardoor u direct antwoord krijgt van de fabrikant. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met ons: