Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • EHMANN stekkerdozen

    Kwaliteitsmerken

    EHMANN stekkerdozen

    Met EHMANN kunt u vertrouwen op zorgvuldig geproduceerde contactdozensystemen rechtstreeks uit Duitsland. Deze systemen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof of aluminium profielen en bieden een breed scala aan functionaliteiten om te voldoen aan diverse toepassingen. EHMANN-contactdozensystemen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

    Assortiment bekijken
EHMANN stekkerdozen

Stekkerdozen van hoge kwaliteit

Onze EHMANN stekkerdozen zijn ontworpen met de hoogste standaarden op het gebied van robuustheid en veiligheid. Wij beschikken over modellen met geïntegreerde veiligheidsmodules die bescherming bieden voor zowel personen als apparatuur. Deze stekkerdozen omvatten verschillende beveiligingsschakelaars, zoals een persoonlijke beveiligingsschakelaar (aardlekschakelaar), noodstopknop, brandbeveiligingsschakelaar, timer, stroommeter, inschakelstroombegrenzer, overspanningsbeveiliging en nog veel meer.

Assortiment stekkerdozen bekijken

EHMANN stekkerdozen bieden verschillende functionaliteiten aan

Onze EHMANN stekkerdozen zijn in verschillende configuraties verkrijgbaar. Denk dan aan USB-A en USB-C laadmodules, individueel schakelbare contactdozen, verschillende montagemogelijkheden, individuele kabellengten en nog veel meer. Zo is er altijd een EHMANN stekkerdoos die perfect bij u past!

EHMANN stekkerdozen

Alle stekkerdozen bekijken

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen naar aanleiding van ons JUMBO assortiment? Onze JUMBO specialisten staan voor u klaar! Wij produceren al onze Jumbo kabelhaspels zelf, waardoor u direct antwoord krijgt van de fabrikant. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met ons: