Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • Gut Drauf vlaggen

    Gut Drauf

    U hoeft niet Gut Drauf te zijn, maar het helpt!

    Bij Jäger Direkt doen wij alles volgens onze Gut Drauf filosofie. Gut Drauf is niet vrij te vertalen naar het Nederlands, maar in de basis betekent het "goed humeur". Met ons Gut Drauf assortiment proberen wij dit extra te stimuleren!

    Gut Drauf assortiment bekijken

Waarom Gut Drauf?


Gut Drauf is de filosofie die wij bij Jäger Direkt aanhouden. Wij vinden het enorm belangrijk om plezier en energie uit ons werk te halen. Zijn onze werknemers tevreden en in een goede bui, dan profiteren onze klanten daar ook van. Op deze manier zorgen wij dat onze klanten helemaal in de "Gut Drauf" stemming komen!

Blijf met ons Gut Drauf

Gut Drauf staat voor inspirerende elektrotechniek, gezamenlijk succes en respectvolle samenwerking. Bij Jäger Direkt doen wij alles volgens onze Gut Drauf filosofie. Daarom hebben wij ook een speciaal "Gut Drauf" assortiment gecreëerd. In ons Gut Drauf assortiment staan verschillende artikelen die u altijd van pas kunnen komen! Op deze manier kunnen wij onze Gut Drauf visie mooi met onze klanten delen.

Gut Drauf assortiment

De favoriete artikelen van onze klanten

Ons Gut Drauf assortiment bestaat uit verschillende producten. De populairste producten vindt u hieronder! Daarnaast bieden wij ook nog een aantal producten specifiek gericht op het seizoen. Meer producten vindt u in ons Gut Drauf assortiment!

Topseller!
‚gut drauf'® mok
hoogwaardig porseleinen mokvaatwasmachinebestendighoogte mok: 8,3 cmkleur: blauw / wit
Prod.Nr.: 881.093
Fabrikant: GUTDRAUF
Topseller!
‚gut drauf'® koffiebonen
Bio-koffie - Espresso hele bonen Geschikt voor Cappuccino, Latte Macchiato of voor gewoon een lekker kopje koffie Milde aroma, zacht voor de maag Unieke crème Duitse kwaliteitsbranding Fair Trade - biologisch verbouwd Inhoud: 250 g per pak, VE: 1 kg (4 x 250 g)
Prod.Nr.: 403.250
Fabrikant: GUTDRAUF
Topseller!
‚gut drauf'® balpen BASIC
Duits kwaliteitsmerk kunststof kleur: blauw
Prod.Nr.: 881.080
Fabrikant: GUTDRAUF

Wij zijn Gut Drauf, u ook?Met ons Gut Drauf assortiment hopen wij een glimlach op uw gezicht te creëren. Zoals onze Duitse collega's altijd zeggen: "U hoeft niet Gut Drauf te zijn, maar het helpt wel!". Een goed humeur helpt om met plezier aan het werk te gaan en het maximale eruit te halen. Daarom hopen wij bij Jäger Direkt onze Gut Drauf filosofie zo goed over te brengen naar onze klanten. 

Bij Jäger direkt zijn wij al sinds 1990 bezig om elektrotechnische bedrijven te voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen wij door een breed assortiment, mee te denken met klanten en servicegericht te werken. Binnen Jäger Direkt vinden wij dit enorm belangrijk

Onze kwaliteitsmerken
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *