Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Busch-Jaeger schakelmateriaal

Busch-Jaeger is een van de grote fabrikanten die schakelmaterialen produceren. Met verschillende vormen en kleuren is er voor elke inrichting wel geschikt Busch-Jaeger schakelmateriaal beschikbaar. Het schakelmateriaal van Busch-Jaeger geeft een strak aanzicht in uw woning en kan goed verdwijnen in het interieur van uw woning. 

Busch Jaeger schakelmateriaal
Busch Jaeger schakelmateriaal Reflex SI

Busch-Jaeger schakelmateriaal voor een strak design

Het schakelmateriaal van Busch-Jaeger biedt een mooi en strak design. Het design van het Busch-Jaeger schakelmateriaal is tijdloos en kan daarom goed in verschillende interieuren worden opgenomen. Met verschillende producten wordt het mogelijk om uw woning optimaal te voorzien van Busch-Jaeger schakelmateriaal.

Duurzaam productieproces 

Bij veel van het Busch-Jaeger schakelmateriaal wordt er gebruik gemaakt van het Cradle to Cradle principe. Dit betekent dat in het gehele productieproces aandacht is voor mens en milieu. Op deze manier zorgt Busch-Jaeger ervoor dat de negatieve impact op mens en milieu zo minimaal mogelijk is.  

Busch-Jaeger is onderdeel van de ABB groep

De producten van ABB zijn bij veel installateurs bekend. Denk dan aan de inbouwdozen, installatieautomaten, wandcontactdozen en ga zo maar door. Het schakelmateriaal van de ABB groep wordt grotendeels geproduceerd onder het merknaam Busch-Jaeger. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van het Busch-Jaeger schakelmateriaal en altijd de juiste keuze maakt.

OPUS 55 kubus antraciet

OPUS schakelmateriaal als alternatief

Met ons OPUS schakelmateriaal bieden wij een alternatief voor het Busch-Jaeger schakelmateriaal. Wij zijn zowel fabrikant als groothandel van ons OPUS schakelmateriaal, waardoor wij deze tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Benieuwd naar ons OPUS assortiment? Bekijk deze dan via de onderstaande knop.

OPUS schakelmateriaal

Contact opnemen

Heeft u nog vragen naar aanleiding van ons Busch-Jaeger schakelmateriaal assortiment? Onze experts staan voor u klaar! Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in:

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *