Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Kabelhaspels

Een kabelhaspel maakt het makkelijk om op verschillende plekken snel en gemakkelijk electriciteit te krijgen. Wij bieden kabelhaspels aan met verschillende type materiaal en aansluitmogelijkheden. Met een kabelhaspel is het mogelijk om meerdere apparaten op afstand van een wandcontactdoos aan te sluiten. De kabelhaspels kunnen over verschillende Schuko contactdozen en CEE contactdozen beschikken.

Categorieën

Compleet naar wens samen te stellen

De JUMBO 2.0 kabelhaspels kunnen indien gewenst volledig op maat worden samengesteld en zijn daardoor verkrijgbaar in diverse configuraties. Wij bieden variatie in kleuren, kabeltypes en aansluitingen voor de JUMBO kabelhaspels. Op deze manier is er altijd wel een combinatie die aan uw specifieke wensen voldoet. Met maar liefst 6 verschillende kleurenopties, verschillende stekker aansluitmogelijkheden, kabelrem, verschillende kabels, kabelopschriften en meer, kunt u de JUMBO kabelhaspel helemaal laten aansluiten met de huisstijl en behoeften van uw bedrijf!

Trotse producent van de JUMBO kabelhaspels

Elke JUMBO kabelhaspel wordt door ons zelf geproduceerd. Hierdoor kunnen wij inspelen op de persoonlijke behoeften van onze klanten. De behuizing bestaat uit ABS kunststof waardoor maximale bescherming wordt geboden tegen de zwaarste omstandigheden. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom wordt elke JUMBO kabelhaspel individueel getest en gecertificeerd volgens de DIN ISO 9001 norm. Zo leveren wij de kwaliteit die u van ons verwacht!

Keuze uit verschillende afmetingen kabelhaspel

Kabelhaspels kunnen in diverse formaten worden samengesteld, wij bieden onze JUMBO kabelhaspels aan in 3 verschillende formaten:
  • JUMBO XS
  • JUMBO L (meest verkocht)
  • JUMBO XL (CEE kabelhaspel)

Uw eigen kabelhaspel met onze iService individualisering

Dankzij de iService van Jäger Direkt is het mogelijk om de haspels geheel naar wens te produceren. Kabels kunnen op maat worden gesneden en producten kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van lasergravering. Om een haspel nog persoonlijker te maken kunnen er verschillende kleuren worden gecombineerd. Makkelijk herkenbaar voor uw klanten of collega's en het voorkomt bovendien eventuele verwisseling van materialen. Is uw bedrijf klaar voor onze individueel samengestelde producten? 
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0165-380490

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy*