Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Kabelhaspels

Een kabelhaspel maakt het makkelijk om op verschillende plekken snel en gemakkelijk electriciteit te krijgen. Wij bieden kabelhaspels aan met verschillende type materiaal en aansluitmogelijkheden. Met een kabelhaspel is het mogelijk om meerdere apparaten op afstand van een wandcontactdoos aan te sluiten. De kabelhaspels kunnen over verschillende Schuko contactdozen en CEE contactdozen beschikken.

Kabelhaspel

Categorieën

Kabelhaspel

Kabelhaspels in verschillende configuraties beschikbaar

Een kabelhaspel moet op een veilige manier elektriciteit beschikbaar maken. Daarom bieden wij bij Jäger Direkt kabelhaspels aan in verschillende configuraties. Denk dan aan het aantal Schuko & CEE aansluitingen, het materiaal van de kabel en de verschillende mogelijke kleurcombinaties. Op deze manier kunnen wij altijd een kabelhaspel leveren die optimaal bij uw situatie past!

Trotse producent van de JUMBO kabelhaspels

Bij Jäger Direkt zijn wij de trotse producent van onze JUMBO kabelhaspels. Dit betekent dat wij elke JUMBO kabelhaspel op maat kunnen produceren en compleet aan uw wensen laten voldoen! De behuizing bestaat uit hoogwaardige ABS kunststof, waardoor maximale bescherming wordt geboden tegen de zwaarste omstandigheden. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom wordt elke JUMBO kabelhaspel individueel getest en gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm. Zo krijgt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten!

Keuze uit verschillende groottes kabelhaspel 

Kabelhaspels kunnen in verschillende formaten naar wens worden samengesteld. Wij bieden onze JUMBO kabelhaspels aan in 3 verschillende groottes:

  • JUMBO XS 
  • JUMBO L (Meest verkocht!)
  • JUMBO XL (CEE kabelhaspel)

Het is afhankelijk van de aansluitingen en de lengte van de verlengkabel welke JUMBO kabelhaspel u nodig heeft. Daarnaast bieden wij ook andere merken kabelhaspels aan in ons assortiment!

Verschillende soorten materiaal kabel

Het materiaal van de kabel kan een belangrijke rol spelen in verschillende situaties. Op bouwterreinen zijn kwalitatief betere kabels nodig, omdat deze worden blootgesteld aan verschillende invloeden van buitenaf. Daarom leveren wij onze kabelhaspels met bijvoorbeeld de H07BQ-F (PUR) en H07RN-F (Neopreen) kabel. Deze kabels zijn beter bestendigd tegen zware werkomstandigheden en bieden de benodigde bescherming. Zo maakt u gebruik van een veilige kabelhaspel die in verschillende situaties kan worden gebruikt.

Individuele kabelhaspel met onze iService individualisering

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om alle JUMBO kabelhaspels compleet naar uw wens samen te stellen. Met verschillende kleuren, kabelmateriaal en aansluitingen zorgen wij ervoor dat de JUMBO kabelhaspel optimaal bij uw organisatie past. Met onze lasergravering kunt u zelfs uw bedrijfsnaam en contactgegevens op de kabelhaspel plaatsen. Dit maakt het makkelijk om direct uw kabelhaspels te herkennen op bijvoorbeeld een bouwplaats. Meer informatie over onze iService individualisering kunt u hier vinden.


Kabelhaspel JUMBO kleuren
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *