Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Handgereedschap

Het hebben van voldoende handgereedschap is belangrijk. Voor bijna elke klus is er wel iets van handgereedschap noodzakelijk. Denk dan aan een schroevendraaier, verschillende soorten tangen of een complete gereedschapset. Met het juiste handgereedschap wordt het makkelijker om een klus voor elkaar te krijgen. Bekijk daarom hier ons assortiment aan handgereedschap.

Handgereedschap
Handgereedschap

Handgereedschap in verschillende soorten en maten

Bij handgereedschap wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten gereedschap. Handgereedschap wordt namelijk in verschillende soorten en maten geproduceerd. Een kruiskop schroevendraaier heeft al gauw verschillende maten en soorten beschikbaar. Dat is bij veel handgereedschap het geval, omdat deze in verschillende toepassingen worden gebruikt.

Een complete gereedschapset kopen

Handgereedschap en gereedschap in het algemeen komt altijd goed van pas. Het is belangrijk om kwalitatief goed handgereedschap te kopen, omdat handgereedschap over het algemeen enorm lang mee kan gaan. Een gereedschapset maakt het makkelijk om direct allerlei verschillende soorten handgereedschap tot beschikking te hebben. Zo beschikt u direct over één consistente set aan gereedschap!

Ons assortiment handgereedschap

Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende soorten handgereedschap aan. Een aantal soorten handgereedschap dat wij aanbieden zijn:

  • Combinatietang, pijptang, rondbektang en striptang
  • Kruiskopschroevendraaiers, torx schroevendraaier sleufschroevendraaier
  • Zagen, beitels en messen
Wij bieden nog veel meer producten aan in ons assortiment handgereedschap. Kunt u niet helemaal vinden wat u zoek? Neem dan contact met ons op!

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *