Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

OPUS schakelmateriaal 

Bij het OPUS schakelmateriaal staat kwaliteit en veiligheid centraal. Het OPUS schakelmateriaal wordt compleet geproduceerd binnen onze eigen fabriek in Heppenheim. Dit betekent dat wij bij Jäger Direkt zowel groothandel als fabrikant zijn, waardoor u scherpe inkoopprijzen geniet. Elke schakelaar wordt individueel gecontroleerd, getest en gecertificeerd, waardoor u de kwaliteit krijgt die u van ons schakelmateriaal mag verwachten.

OPUS schakelmateriaal

Modellen

OPUS schakelmateriaal

OPUS schakelmateriaal, zo individueel als uw woning

OPUS schakelmateriaal is in verschillende vormen, kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Het schakelmateriaal is regelmatig goed zichtbaar binnen een gebouw. Daardoor heeft het schakelmateriaal impact op het aanzicht van een gebouw. Met ons OPUS schakelmateriaal wordt het mogelijk om uw woning compleet eigen te maken. Met de juiste vorm en kleurcombinatie verdwijnt het schakelmateriaal mooi weg binnen het interieur. 

Bij OPUS schakelmateriaal staat de kwaliteit en veiligheid centraal

Het OPUS schakelmateriaal wordt compleet geproduceerd binnen onze eigen fabriek in Heppenheim. Bij de productie van het OPUS schakelmateriaal besteden wij uiterste zorg aan de kwaliteit en veiligheid van ons schakelmateriaal. Dit doen wij door kwaliteitscontroles in elke stap binnen het productieproces. Al het OPUS schakelmateriaal wordt individueel gecontroleerd, getest en gecertificeerd. Op deze manier bieden wij de kwaliteit die u van ons schakelmateriaal mag verwachten.

De voordelen van het OPUS schakelmateriaal

Door te kiezen voor OPUS schakelmateriaal geniet u verschillende voordelen ten opzichte van andere merken schakelmateriaal. Doordat wij zowel groothandel als fabrikant zijn, kunnen wij ons OPUS schakelmateriaal tegen scherpe inkoopprijzen aanbieden. Tevens heeft u één centraal aanspreekpunt, krijgt de kwaliteit die u mag verwachten en bespaart u kosten. Wij bieden een uitgebreid OPUS assortiment aan, waardoor u voldoende keuze heeft voor het schakelmateriaal. 

Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen

Wij begrijpen dat elk interieur anders is. Ons OPUS schakelmateriaal wordt daarom in verschillende kleuren en uitvoeringen geproduceerd. Op deze manier kunt u kiezen voor schakelmateriaal welke optimaal bij uw inrichting past. Een donkere inrichting kan bijvoorbeeld goed gebruik maken van ons OPUS schakelmateriaal in de kleur antraciet. Een inrichting met een lichtere kleur kan weer gebruik maken van ons OPUS Polar Wit schakelmateriaal. Zo zijn er nog verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar om uw interieur compleet eigen te maken.

OPUS SmartHome BRiDGE 1

OPUS SmartHome voor een moderne woning

Met OPUS SmartHome is het mogelijk om elke woning te voorzien van modern schakelmateriaal. Onze OPUS SmartHome oplossingen zijn schakelfabrikant onafhankelijk bruikbaar. Dit betekent dat onze OPUS BRiDGE met alle gangbare 55 systemen kan worden gebruikt! Daarnaast is ons OPUS SmartHome schakelmateriaal renovatievrij te installeren.

Bekijk OPUS SmartHome

Contact opnemen

Heeft u nog vragen naar aanleiding van ons OPUS schakelmateriaal? Onze OPUS experts staan voor u klaar! Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in:

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *