Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • JUMBO 2.0 individualisering lasergravering

    Service

    JUMBO 2.0 individualisering

    Maak uw JUMBO 2.0 kabelhaspel volledig op maat met onze iService individualisering! De JUMBO 2.0 kabelhaspel kan compleet naar uw wens worden samengesteld!

    JUMBO 2.0 iService aanvragen

JUMBO 2.0 kabelhaspel, compleet op maat samen te stellen

Bij Jäger Direkt zijn we buitengewoon trots op onze JUMBO 2.0 kabelhaspels. Omdat onze originele JUMBO kabelhaspels zo'n groot succes waren, hebben we besloten om ze volledig te vernieuwen met de 2.0 versie! Uiteraard beschikt de JUMBO 2.0 kabelhaspel over de iService mogelijkheden die u van ons bent gewend! Hiermee kunt u verschillende kleuren, lasergraveringen en nog veel meer combineren, waardoor u echt een unieke kabelhaspel kunt samenstellen!

iService aanvragen

Lasergravering op onze JUMBO 2.0 kabelhaspels

Met onze iService individualisering is het mogelijk om verschillende producten te voorzien van lasergravering, inclusief onze JUMBO 2.0 kabelhaspels! Bedrijfslogo's, contactgegevens en andere informatie kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd. De lasergravering is krasvrij en blijft zelfs na intensief gebruik goed zichtbaar!

JUMBO 2.0 lasergravering haspel
Lasergravering iService

Lasergravering op haspel

De lasergravering op het haspellichaam kan tekst en bedrijfslogo's bevatten. Zo kunt u uw eigen JUMBO 2.0 kabelhaspels direct herkennen op locatie!  

Kabelbedrukking iService

Kabelopschrift

Naast het haspellichaam is het ook mogelijk om de kabel zelf te voorzien van lasergravering. U kunt uw persoonlijke tekst direct op de kabel laten graveren, met ruimte voor wel 160 tekens!

Kleurcombinaties iService

Kleurcombinaties

Met diverse kleuropties kunt u de JUMBO 2.0 kabelhaspel volledig aan uw wensen aanpassen. Bijna alle onderdelen van de haspel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Op lengte geknipt iService

Op lengte geknipt

De lengte van de kabels kan volledig op maat worden geknipt, zodat u direct de perfecte lengte voor uw werkzaamheden heeft!

JUMBO 2.0 kabelopschrift krasvrij

Keuze tussen H07RN-F en H07BQ-F kabel

Al onze JUMBO 2.0 kabelhaspels worden geleverd met een H07RN-F (Neopreen) of H07BQ-F (PUR) kabel. Dit zorgt ervoor dat wij de kwaliteit kunnen bieden die u van ons mag verwachten! De H07RN-F en H07BQ-F kabeltypes zijn geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden en bieden gegarandeerde veiligheid bij gebruik.

De lasergravering die wij op deze kabels toepassen is krasbestendig en slijtvast, wat ervoor zorgt dat de gravering zelfs na intensief gebruik duidelijk zichtbaar blijft.

iService aanvragen

JUMBO 2.0 kabelhaspel iService aanvragen

Met het JUMBO 2.0 kabelhaspel iService formulier kunt u direct de gewenste configuratie samenstellen. Maak de keuze uit verschillende kleuren, lasergraveringen en kabeltypes! 

Komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag! Neem direct contact met ons op via de onderstaande gegevens:

     • Tel: 0165 - 380490
     • Mail: info@jaeger-direkt.nl


JUMBO iService formulier.jpg

JUMBO 2.0 kabelhaspel iService

JUMBO 2.0 iService aanvraagformulierContactformulier

Neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier.
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *