Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Jung schakelmateriaal

Met Jung kiest u voor strak en stijlvol schakelmateriaal. Het Jung schakelmateriaal is van hoogwaardige kwaliteit en past goed binnen verschillende inrichtingen. Wij bieden Jung schakelmateriaal aan in verschillende kleuren en modellen. Op deze manier heeft u genoeg keuze en heeft u altijd een product wat past bij uw interieur.

Jung schakelmateriaal

Modellen

Jung schakelmateriaal LS990

Jung schakelmateriaal voor uw woning

Jung is een fabrikant van verschillende (SmartHome) producten, maar staan vooral bekend om hun schakelmateriaal. Het schakelmateriaal van Jung heeft een tijdloos design en past perfect bij verschillende interieurstijlen. De populairste schakelmaterialen van Jung zijn de AS 500 en de A 550 serie. Deze twee series lijken veel op elkaar, maar de A 550 serie heeft scherpere randen dan de AS 500 serie. De AS 500 serie maakt juist weer gebruik van wat zachtere randen.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Bij het schakelmateriaal van Jung wordt extra aandacht besteed aan duurzaamheid. De AS 500A 550 en LS 990 serie beschikken over een Cradle to Cradle certificaat. Dit betekent dat Jung schakelmateriaal bij de gehele productielevenscyclus geen negatieve impact heeft op mens of milieu. De meest gebruikte basiselementen en programma's van Jung worden geproduceerd met hernieuwbare energie, kunnen worden gescheiden naar soort en kunnen zo in de recyclingkringloop worden ingevoerd.

Jung biedt schakelmateriaal van Duitse kwaliteit

Het schakelmateriaal van Jung wordt geproduceerd in Duitsland. Jung is in 1912 opgericht en is een toonaangevende speler op het gebied van schakelmateriaal. Met strakke designs kan Jung op veel verschillende plekken worden gebruikt. Bij Jung wordt veel aandacht besteed aan het duurzaam produceren van het schakelmateriaal. Daarnaast biedt het Jung schakelmateriaal de kwaliteit die u ervan mag verwachten.

Verschillende Jung schakelmaterialen beschikbaar

Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende soorten Jung schakelmateriaal aan. Zo bieden wij wandcontactdozen, wisselschakelaren, serieschakelaren, dimmers en nog veel meer aan. Ons Jung assortiment is erg uitgebreid, waardoor het Jung schakelmateriaal goed bij de inrichting van uw woning kan passen.

OPUS 55 kubus antraciet

OPUS schakelmateriaal als alternatief

Met ons OPUS schakelmateriaal bieden wij een alternatief voor het Jung schakelmateriaal. Wij zijn zowel fabrikant als groothandel van ons OPUS schakelmateriaal, waardoor wij deze tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Benieuwd naar ons OPUS assortiment? Bekijk deze dan via de onderstaande knop.

OPUS schakelmateriaal

Contact opnemen

Heeft u nog vragen naar aanleiding van ons Jung schakelmateriaal assortiment? Onze experts staan voor u klaar! Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in:

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *