Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Schakelmateriaal 

Schakelmateriaal is in elk gebouw goed zichtbaar. Het schakelmateriaal heeft daarom ook een impact op het aanzicht binnen het gebouw. Daarom is het belangrijk om schakelmateriaal te kiezen dat goed past bij de inrichting. Met verschillende kleurcombinaties past het schakelmateriaal optimaal binnen de inrichting van uw gebouw. Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende soorten merken schakelmateriaal aan die optimaal passen bij uw wensen.

Schakelmateriaal

Merken

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal van verschillende merken beschikbaar

Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende merken schakelmateriaal aan. Wij bieden uitsluitend kwalitatief schakelmateriaal aan en zijn dé groothandel voor al uw schakelmateriaal. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit OPUSGiraBusch-Jaeger en Jung schakelmateriaal. Deze merken zijn marktleiders binnen het schakelmateriaal en bieden een perfecte ervaring aan. 

Het schakelmateriaal heeft een impact op het aanzicht

Schakelmateriaal is overal aanwezig en in het zicht. Elk gebouw wordt namelijk voorzien van schakelmateriaal, waardoor het een impact heeft op het aanzicht. Het kiezen van het juiste materiaal, de kleurcombinatie en de beschikbare functionaliteit is daarom enorm belangrijk. Een donker interieur kan bijvoorbeeld goed gebruik maken van antraciet of zwart schakelmateriaal, omdat dit beter bij de kleurcombinatie van de woning past. In een woonkamer kan weer worden gekozen voor wandcontactdozen met USB-C aansluiting. Met deze USB-C aansluiting kunt u direct uw mobiele apparaten opladen en de wandcontactdoos zelf beschikbaar houden!

Veelzijdig assortiment aan schakelmateriaal

Wij beschikken over een veelzijdig assortiment aan schakelmateriaal. Wij bieden verschillende types, vormen, kleuren en varianten aan. Ons assortiment bestaat onder meer uit wandcontactdozen, installatieschakelaars, afdekramen, led dimmers, puls drukkers, jaloezieschakelaars en nog veel meer. Veel van deze producten zijn beschikbaar in verschillende kleurcombinaties, waardoor het optimaal past binnen het interieur.

Verschillende kleuren schakelmateriaal beschikbaar

Het schakelmateriaal dat wij verkopen is in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. De verschillende kleuren maken het mogelijk om een inrichting te creëren die ideaal past bij de woning. Met het juiste kleur schakelmateriaal verdwijnt het schakelmateriaal mooi weg binnen het interieur en wordt er een strakke uitstraling gegeven aan de ruimte. Samen met de vormgeving van het schakelmateriaal kunt u de inrichting geheel naar wens maken!

Merken schakelmateriaal die wij aanbieden

Bij Jäger Direkt hebben wij een breed assortiment aan schakelmateriaal. Wij bieden verschillende merken aan met de bijbehorende productgroepen. De merken schakelmateriaal die wij verkopen zijn:

OPUS schakelmateriaal

Het OPUS schakelmateriaal wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Heppenheim (Duitsland). Omdat wij zowel fabrikant als groothandel zijn, kunnen wij het OPUS schakelmateriaal tegen een extra scherp tarief leveren. Met ons OPUS assortiment bieden wij de kwaliteitsstandaarden die klanten van u verwachten. Meer informatie over ons OPUS schakelmateriaal kunt u hier vinden.

Gira schakelmateriaal

Met Gira schakelmateriaal maakt u gebruik van kwalitatief goed schakelmateriaal. Gira bestaat al sinds 1905 en produceerd verschillende type schakelmateriaal. Met Gira heeft u ruime keuze door de verschillende designs, kleurcombinaties en modellen. Het is daardoor ook een geliefd merk onder de installateurs.

Busch Jaeger schakelmateriaal

Busch Jaeger is een toonaangevende speler op het gebied van schakelmateriaal. Met een breed assortiment aan schakelmateriaal biedt Busch Jaeger veel verschillende varianten en kleurcombinaties aan. Bij Busch Jaeger produceren ze verschillende producten, maar het meest bekende assortiment blijft toch wel het schakelmateriaal. 

JUNG schakelmateriaal

Het JUNG schakelmateriaal is enorm stijlvol en kan goed bij de inrichting van het interieur passen. Wij leveren verschillende soorten schakelmateriaal van JUNG en hebben een breed assortiment beschikbaar. Het JUNG schakelmateriaal past daarom goed bij verschillende type interieurs.
SmartHome schakelmateriaal

SmartHome schakelmateriaal

Met ons OPUS SmartHome schakelmateriaal bieden wij de mogelijkheid om elke woning te moderniseren. Het OPUS SmartHome systeem maakt het mogelijk om meerdere wandzenders aan te sluiten op één centrale OPUS BRiDGE. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk extra schakelaars toevoegen, zonder extra kabels te hoeven trekken. 

Schakelmateriaal zonder batterijen

Het OPUS SmartHome schakelmateriaal maakt gebruik van de EnOcean draadloze standaard. Dit betekent dat er geen batterijen en kabels nodig zijn om het OPUS SmartHome schakelmateriaal te gebruiken. De EnOcean standaard wekt namelijk energie op elke keer dat de knop wordt ingedrukt. Deze energieopwekking zorgt ervoor dat er geen externe energiebron nodig is.

Renovatievrije installatie

De OPUS BRiDGE is renovatievrij te installeren en kan met alle gangbare 55 systemen worden gebruikt. Dit betekent dat het enorm makkelijk is om onze OPUS BRiDGE te installeren in een bestaande woning. Het is zo simpel als het oude binnenwerk vervangen door de OPUS BRiDGE. 

OPUS SmartHome bekijken
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *