Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • OPUS SmartHome

    Kwaliteitsmerken

    OPUS SmartHome

    Met onze OPUS SmartHome oplossing wordt uw woning compleet gemoderniseerd. Maak gebruik van moderne SmartHome oplossingen die renovatievrij kunnen worden toegepast. Op een compleet veilige en milieuvriendelijke manier.

    OPUS SmartHome bekijken

Comfortabel een moderne woning met OPUS SmartHome

OPUS SmartHome maakt het mogelijk om elke woning te voorzien van modern schakelmateriaal. Met OPUS SmartHome kunnen meerdere wandzenders worden aangesloten op één centrale OPUS BRiDGE binnen de woning. Dit maakt het mogelijk om op een veilige manier de woning SmartHome ready te maken.

OPUS SmartHome is renovatievrij te installeren. Het is een kwestie van de oude schakelaar eruit halen en de nieuwe OPUS BRiDGE plaatsen. Het mooiste van onze OPUS SmartHome oplossingen is dat het schakelfabrikaat onafhankelijk bruikbaar is. Dit betekent dat onze OPUS BRiDGE met alle gangbare 55 systemen kan worden gebruikt!

OPUS SmartHome bekijken

Geen batterijen, geen kabels en geen grenzen met OPUS SmartHome

De technologie achter ons OPUS SmartHome schakelprogramma is gebaseerd op de milieuvriendelijke EnOcean draadloze standaard. Dit betekent dat er geen batterijen en kabels nodig zijn om het OPUS SmartHome schakelprogramma te gebruiken. Op deze manier verminderen wij het materiaalverbruik en worden grondstoffen bespaard.

Het OPUS SmartHome schakelprogramma werkt zonder externe stroombron. Elke keer dat een schakelaar wordt ingedrukt, ontstaat er energie. Deze energie wordt gebruikt om het signaal draadloos te verzenden naar de OPUS BRiDGE. Zo creëert u met OPUS SmartHome een onderhoudsvrij systeem.

Assortiment bekijken
OPUS SmartHome

Verschillende producten voor een complete SmartHome ervaring 

Ons OPUS SmartHome assortiment bestaat uit verschillende producten die eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Het is mogelijk om bewegingssensoren, rookmelders en waterdetectoren te koppelen voor een complete SmartHome ervaring. Door gebruik te maken van ons OPUS SmartHome assortiment creëert u een moderne woonervaring. Het comfort wordt verhoogd en producten werken naadloos met elkaar samen. Dit gebeurt allemaal op een softwareloze manier, waardoor het onderhoudsvriendelijk te gebruiken is.

OPUS SmartHome Gateway voor Apple HomeKit 

Maak uw SmartHome ervaring compleet met de OPUS SmartHome Gateway! Door de OPUS SmartHome Gateway toe te passen wordt het mogelijk om de OPUS SmartHome producten direct te bedienen vanaf een mobiel apparaat! Deze SmartHome Gateway zorgt ervoor dat alle signalen goed worden doorgegeven naar een mobiel apparaat, waardoor alles vanaf afstand is te beheren.

OPUS Gateway bekijken
OPUS SmartHome Gateway
Apple HomeKit logo
Google Assistant logo
Amazon Alexa logo

De voordelen van OPUS SmartHome

Ons OPUS SmartHome systeem werkt compleet softwareloos en kan in een nieuw gebouw zonder extra kosten worden uitgevoerd. Bekijk de zes voordelen die ons OPUS SmartHome biedt:


OPUS SmartHome Ready

SmartHome-ready
zonder meerkosten

OPUS SmartHome Ready

Renovatievrije
modificatie

OPUS SmartHome Ready

Modulair
bouwsysteem

OPUS SmartHome Ready

Veiligheid

OPUS SmartHome Ready

Schakelfabrikaat
onafhankelijk

OPUS SmartHome Ready

Modulair
bouwsysteem

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen naar aanleiding van het OPUS SmartHome programma? Onze OPUS SmartHome specialisten staan voor u klaar! Wij produceren al onze OPUS SmartHome producten zelf, waardoor u direct antwoord krijgt van de fabrikant. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met ons:


OPUS SmartHome contact