Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
 • Licht Service

  Service

  Licht Service

  Verlichting speelt een essentiële rol binnen uw organisatie. Het heeft invloed op de gemoedstoestand van mensen en kan de sfeer en productiviteit beïnvloeden. Bij Jäger Direkt begrijpen wij het belang van goede verlichting en daarom bieden wij onze Lichtservice aan.

  Licht Service aanvragen
 • Licht Service

  Service

  Licht Service

  Verlichting speelt een essentiële rol binnen uw organisatie. Het heeft invloed op de gemoedstoestand van mensen en kan de sfeer en productiviteit beïnvloeden. Bij Jäger Direkt begrijpen wij het belang van goede verlichting en daarom bieden wij onze Lichtservice aan.

  Licht Service aanvragen

Moderne verlichtingsoplossingen voor uw organisatie


Met onze Licht service meten wij de lichtopbrengst en zorgen wij ervoor dat er voldoende en kwalitatieve verlichting aanwezig is in uw ruimtes. We streven ernaar om de ideale verlichtingsomstandigheden te creëren, afgestemd op uw specifieke behoeften. Dit doen we met oog voor energie-efficiëntie, zodat u niet te veel betaalt voor uw verlichting.

Licht Service Jäger Direkt

Complete ontzorging en optimaal resultaat met onze Licht service

Met onze Lichtservice streven wij ernaar om u volledig te ontzorgen. Wij nemen het volledige proces uit handen, van planning tot implementatie, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Onze experts zullen een gedetailleerd verlichtingsplan opstellen op basis van uw specifieke behoeften en wensen. Hierbij houden wij rekening met factoren zoals de functie van de ruimtes, de gewenste sfeer, energie-efficiëntie en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Planning.png

Planning

Onze verlichtingsexperts staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en een gedetailleerd plan van aanpak. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om verlichting, en daarom nemen we de tijd om uw specifieke situatie en vereisten te begrijpen. Onze experts zullen uw ruimtes beoordelen en rekening houden met factoren zoals de functie van de ruimtes.

Productonderzoek.png

Productonderzoek

Na het opstellen van de verlichtingsplanning gaan we over tot het selecteren van de juiste producten die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We houden rekening met verschillende factoren, zoals de grootte en functie van de ruimte, de gewenste lichtopbrengst, de kleurtemperatuur, de CRI-waarde (Color Rendering Index) en de energie-efficiëntie.

Snelheid.png

Snelheid

Bij Jäger Direkt begrijpen we dat uw organisatie het druk heeft en dat tijd een kostbaar goed is. Daarom streven we ernaar om u tijdens het gehele verlichtingstraject volledig te ontzorgen en te zorgen voor een snelle en efficiënte implementatie.

Licht service overzicht

Uw voordelen in één oogopslag

Wij begrijpen dat uw organisatie het druk heeft. Daarom biedt onze Licht service de volgende voordelen:

 • Individuele aanbieding binnen een zeer korte tijd
 • 100% leverbaar tegen een vaste prijs
 • Snelle en ongecompliceerde verwerking
 • Complete ontzorging van planning en productonderzoek

Waarom de Licht service gebruiken?


Bij Jäger Direkt begrijpen we dat verlichting niet alleen invloed heeft op de sfeer en productiviteit, maar ook op het welzijn van werknemers. Daarom houden we rekening met de geldende NEN-normen en richtlijnen tijdens het plannen en implementeren van verlichtingsoplossingen voor uw organisatie. Daarnaast zorgen wij voor een besparing door de optimale lichtopbrengst te berekenen en precies voldoende verlichting te plaatsen.

Licht Service kantoor
Licht Service thuis

Snel en eenvoudig het juiste licht vinden op kantoor

Bied klanten snel de vervanging van het oude verlichtingssysteem aan: dit garandeert vermoeidheidsvrij werken op kantoor en leidt tot meer welzijn op de werkplek.

Verlichtingsoplossingen voor thuis

Energiezuinige verlichting in uw eigen woning met veel ontwerp- en toepassingsmogelijkheden. Het is bewezen dat het juiste licht de persoonlijke motivatie en het welzijn verhoogt.

Licht service verkoopruimte
Licht service entreegebieden

Feel-good sfeer in de verkoopruimte

Wanneer alles in het juiste licht wordt gepresenteerd, is de impact op de winkelruimte direct meetbaar door hogere omzet en winst. In een winkel is het belangrijk om producten overtuigend te presenteren en een speciale feel-good sfeer te creëren.

Entreegebieden met impact

Atmosferisch licht dat kan worden aangepast aan de omstandigheden zodat er voor elke gelegenheid de juiste sfeer is. Uw bezoekers zullen zich op hun gemak voelen en u profiteert van dalende bedrijfskosten.

Licht Service kantoor
Industrie Licht Service

Kantoorgebouw

Beeldschermwerk vereist dat de werkplek perfect wordt verlicht met de juiste intensiteit en met verblindingsvrij licht. Dit garandeert vermoeidheidsvrij werken en leidt tot een groter welzijn op het werk.

Industrie

State-of-the-art verlichtingssystemen verlagen de elektriciteitskosten en helpen een klimaatneutraal bedrijf een stap dichterbij te brengen. Ze verzamelen en evalueren bewegingsgegevens uit de omgeving en geven deze door aan intelligente gebouwentechnologie. De verzamelde gegevens kunnen worden gebruikt om productiviteitsverhogingen voor het bedrijf af te leiden.

Licht Service zorg en gezondheid

Logistiek

Bereik hogere snelheden, betere kwaliteit en afnemende foutpercentages: individuele verlichtingssterkte van het werkstation en betere visuele omstandigheden door geoptimaliseerde armatuurpositie.

Zorg & Gezondheid

Lichten branden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in zorginstellingen - de potentiële besparingen op elektriciteitskosten zijn navenant hoog. Bovendien heeft biodynamische verlichting een positief effect op het welzijn en therapeutisch succes.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *