Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Type groepenkasten

Groepenkasten worden in verschillende soorten en maten geproduceerd. Het is afhankelijk van uw situatie wat voor type groepenkast u nodig heeft. Bij Jäger Direkt bieden wij verschillende merken groepenkasten aan, waardoor u voldoende keuze heeft voor een groepenkast. Op zoek naar een groepenkast compleet op maat geproduceerd? Neem dan contact met ons op!

Categorieën

Groepenkasten op maat laten samenstellen

De samenstelling van uw groepenkast is afhankelijk van de stroombehoefte die u heeft. Bij de meeste nieuwe woningen wordt er gebruik gemaakt van de 3 fasen groepenkast. Met een 3 fasen groepenkast wordt het mogelijk om krachtstroom te gebruiken. Daarvoor zijn wel weer de juiste automaten noodzakelijk. 

Bij Jäger Direkt bieden wij de mogelijkheid om groepenkasten vooraf samengesteld te bestellen. Dit maakt het makkelijker en sneller om de groepenkast te installeren. Bent u op zoek naar een groepenkast die compleet op maat wordt samengesteld? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen deze dan compleet naar wens voor u samenstellen.

Een ledige groepenkast bestellen

Het kan voorkomen dat u een groepenkast zelf compleet op maat wilt maken. Daarom worden er ook ledige groepenkasten geproduceerd, waarin u zelf de groepenkast componenten kunt toevoegen. Dit biedt u voldoende mogelijkheden om een installatie compleet op maat te maken. Houd bij de keuze voor een ledige groepenkast rekening met de beschikbare ruimte in de groepenkast. Het is belangrijk om genoeg ruimte beschikbaar te houden voor eventuele toevoegingen van nieuwe groepenkast componenten.

Waterdichte groepenkasten

Gaat u een groepenkast gebruiken in vochtige ruimtes? Dan kan het noodzakelijk zijn om een waterdichte groepenkast te gebruiken. Het is bij een waterdichte groepenkast belangrijk om te kijken naar de IPXX waarde die erbij wordt aangegeven. Een IP-waarde wordt in de basis opgebouwd uit 2 cijfers:

  • Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen vaste delen aan (stof e.d.)
  • Het tweede cijfer geeft de bescherming tegen water aan

De combinatie van deze cijfers resulteert in de IP-waarde waartegen een waterdichte groepenkast beschermd is. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden bij het aanschaffen van een waterdichte groepenkast.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy*