Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490
  • Jäger Direkt

    Dé elektrotechnische fabrikant & groothandel van Nederland

Over ons


Wij zijn Jäger Direkt, dé elektrotechnische fabrikant & groothandel van Europa! Onze organisatie bestaat uit 3 filialen, gevestigd in Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Onze reis begon in 1990 vanuit een kleine schuur, maar inmiddels zijn wij gegroeid tot een organisatie met meer dan 350 medewerkers verspreid over 3 landen. Deze groei hebben wij te danken aan de samenwerking met onze klanten. Het succes van onze klanten is het succes van Jäger Direkt! Samen helpen wij elkaar om te groeien en successen te behalen.

Flexibel, betrouwbaar, gut drauf

Bij Jäger Direkt doen wij alles volgens onze Gut Drauf filosofie. Deze filosofie stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen. Het succes van onze klanten staat gelijk aan ons succes. Daarom ondersteunen wij onze klanten door dé flexibele en betrouwbare elektrotechnische groothandel te zijn.

De term "Gut Drauf" is niet 1 op 1 te vertalen naar het Nederlands, maar de beste vertaling is "in een goede bui zijn". In Duitsland zeggen ze daarom ook "U hoeft niet Gut Drauf te zijn, maar het helpt wel". In een goede bui zijn en plezier hebben tijdens je werk vinden wij bij Jäger Direkt enorm belangrijk. Daarom doen wij alles bij Jäger Direkt volgens onze Gut Drauf filosofie!

Meer over Gut Drauf

Meer ontdekken!

Onze distributie


Jäger Direkt over ons

In 2016 is onze Gut Drauf Elektro magazijn en fabriek in gebruik genomen. Door de groei van onze organisatie was er extra ruimte nodig om onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Met onze Gut Drauf Elektro magazijn en fabriek hebben wij de ruimte om onze klanten nog beter te ondersteunen! Zo behalen wij samen met onze klanten de successen die wij voor ogen hebben. 

Daarnaast biedt deze locatie de mogelijkheid om onze eigen kwaliteitsmerken nog sneller en efficiënter te produceren. Op deze manier bieden wij de beste kwaliteitsproducten die u van ons mag verwachten!

Onze kwaliteitsmerken

De kernwaarden van Jäger Direkt


Bij Jäger Direkt vinden wij onze kernwaarden enorm belangrijk. In het bijzonder vinden wij onze volgende kernwaarden belangrijk:

Betrouwbaarheid Jäger Direkt

Betrouwbaarheid

Wij komen onze afspraken na. Dit zorgt voor een vlekkeloze dienstverlening.

Openheid Jäger Direkt

Openheid

Wij communiceren duidelijk en direct. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vertrouwen Jäger Direkt

Vertrouwen

Wij vertrouwen en helpen elkaar, daar komen de mooiste resultaten van.

Eerlijkheid Jäger Direkt

Eerlijkheid

Wij maken duidelijke afspraken en komen onze overeenkomsten na.

waardering Jäger Direkt

Waardering

Wij waarderen onze collega's en klanten. Samen maken wij het succes!

Dankbaarheid Jäger Direkt

Dankbaarheid

Wij nemen de ervaringen, die het leven ons brengt, bewust waar.

Menselijkheid Jäger Direkt

Menselijkheid

Wij behandelen iedereen met respect. Behulpzaamheid vinden wij enorm belangrijk.

Onze kwaliteitsmerkenWij bieden elektrotechnische installatiebedrijven alles wat ze dagelijks nodig hebben

Jäger Direkt is van oorsprong een Duitse fabrikant én groothandel van elektrotechnische producten, systemen en diensten. Wij willen gestaag groeien door onze klanten optimaal te ondersteunen in hun behoeften. Het succes van onze klanten is tevens ook ons succes!

Met een breed assortiment producten, systemen en diensten kunnen wij u optimaal ondersteunen. Bent u benieuwd naar al onze producten? Bekijk dan ons assortiment!

Assortiment bekijken
Jäger Direkt over ons
Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *