Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Wandverdelers

Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende soorten VOTHA wandverdelers. De VOTHA wandverdelers zijn in verschillende configuraties beschikbaar en kunnen compleet op maat worden geproduceerd. Het is mogelijk om binnen 48 uur een VOTHA wandverdeler compleet op maat te produceren. Deze wandverdelers kunnen worden voorzien van verschillende CEE-contactdozen en Schuko aansluitingen.

Wandverdelers

Categorieën

Wandverdelers

Een wandverdeler in verschillende configuraties

Bij Jäger Direkt zijn wij enorm trots op onze VOTHA wandverdelers. De VOTHA wandverdelers produceren wij intern, waardoor verschillende configuraties mogelijk zijn. Onze VOTHA wandverdelers zijn in verschillende maten, types en configuraties beschikbaar. Door ons brede assortiment hebben wij altijd de juiste wandverdeler voor u beschikbaar! Met verschillende CEE-contactdozen en Schuko aansluitingen kan de VOTHA wandverdeler optimaal voldoen aan uw gewenste situatie.

Binnen 48 uur een op maat geproduceerde VOTHA wandverdeler

Het is mogelijk om binnen 48 uur een VOTHA wandverdeler compleet op maat geproduceerd te ontvangen. Daarmee zijn wij de snelste producent van wandverdelers binnen Europa! Wij kunnen een VOTHA wandverdeler voorzien van de benodigde CEE-contactdozen en Schuko aansluitingen, waardoor u direct aan de slag kan. Doordat wij onze VOTHA's intern produceren kunnen wij u optimaal voorzien van de juiste wandverdeler.

De VOTHA wandverdelers worden individueel getest

Bij het productieproces van onze VOTHA wandverdelers staat de kwaliteit en veiligheid centraal. Daarom wordt elke VOTHA wandverdeler individueel getest en gecertificeerd. Dit is een standaard onderdeel binnen ons productieproces, omdat wij hoge kwaliteitseisen stellen aan elke VOTHA wandverdeler. Door elke VOTHA wandverdeler individueel te testen kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Op deze manier bent u verzekerd van een veilig product die aan de strenge kwaliteitseisen voldoet.

Verschillende soorten materialen beschikbaar

In sommige situaties heeft u speciale materialen nodig. Bij de zware industrie wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van de rubberen VOTHA wandverdelers. Deze rubberen wandverdelers zijn beter bestendigd tegen de omstandigheden binnen de zware industrie. Door de verschillende materialen kunnen wij altijd wel een VOTHA wandverdeler aanbieden die geschikt is voor uw situatie.

De VOTHA wandverdeler en onze iService individualisering

Elke VOTHA wandverdeler kan worden voorzien van slijtvaste lasergravering met onze iService individualisering. Dit maakt het makkelijk om bijvoorbeeld contactgegevens te plaatsen op uw VOTHA wandverdeler. Op deze manier weten klanten snel en gemakkelijk waar zij terecht kunnen voor eventuele vragen. Met onze iService individualisering kunt u uw gewenste tekst plaatsen op een VOTHA wandverdeler.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *