Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Ons bedrijf

Jäger Direkt is van oorsprong een Duitse producent én groothandel van elektrotechnische materialen. Wij leveren een breed scala aan elektrotechnische materialen en produceren daarnaast onze eigen kwaliteitsmerken. Door het succes van onze klanten groeien wij gestaagd als organisatie, waardoor wij elke dag onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Bij Jäger Direkt krijgen klanten één persoonlijk aanspreekpunt, waardoor klanten optimaal kunnen worden geholpen.

Een ruim assortiment aan elektrotechnische materialen

Bij Jäger Direkt beschikken wij over een ruim assortiment aan elektrotechnische materialen. Wij helpen bedrijven om op een gemakkelijke manier over de juiste materialen te beschikken. Dit doen wij door een zéér ruim assortiment, ongekende klantenservice en één centraal aanspreekpunt. Het succes van onze klanten is ons succes, omdat wij door optimale samenwerking met onze klanten mee kunnen groeien. Ons assortiment bestaat daarom uit veel bekende merken die de kwaliteit biedt die u mag verwachten!

Onze eigen kwaliteitsmerken van hoogwaardige kwaliteit

Onze kwaliteitsmerken worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Heppenheim (Duitsland). Wij produceren verschillende soorten schakelmateriaal, wandverdelers, stekkermateriaal, kabelhaspels en sfeerverlichting. Wij zijn daarmee zowel fabrikant als groothandel van deze kwaliteitsmerken, waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden! U ontvangt de kwaliteit die u mag verwachten en kunt tegelijkertijd uw offertes scherper aanbieden. Met onze iService individualisering kunt u gebruik maken van lasergravering, kabelopschrift en de kleurcombinaties kiezen van verschillende kwaliteitsmerken.

  • Gut Drauf elektrofabriek Duitsland

Onze Gut Drauf Elektrofabriek

In 2016 hebben we met trots onze nieuwe Gut Drauf Elektrofabriek geopend in Heppenheim, Duitsland. Deze state-of-the-art fabriek is de plek waar onze productie en logistiek plaatsvindt, en stelt ons in staat om een uitstekende dienstverlening te bieden die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.

Een aantal leuke feiten over onze elektrofabriek:

  • Oppervlakte: 24.700 m²
  • Magazijn: 5.800 m²
  • Productie: 1.410 m²
  • Goederenontvangst/ -uitgifte: 1.800 m²
  • Orderverzamelen: 3.575 m²
  • Kantoorruimte: 1.350 m²
Onze Gut Frauf elektrofabriek productie

Wij zijn onderscheiden!

Samen met de JF Group is Jäger Direkt doorgedrongen tot de TOP 100 meest innovatieve ondernemingen in Duitsland. De innovatiewedstrijd TOP 100 bekroont middelgrote ondernemingen voor hun innovatiemanagement en hun innovatiesuccessen. Het gehele innovatieproces wordt onder de loep genomen.

Wij zijn enorm trots en blij dat wij tot de TOP 100 meest innovatieve ondernemingen in Duitsland zijn verkozen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste dienstverlening aan onze klanten kunnen leveren!

De kwaliteitsmerken van Jäger Direkt

Bij Jäger Direkt produceren wij verschillende producten binnen onze eigen fabriek in Heppenheim. Deze producten zijn van Duitse kwaliteit, hebben een scherpe inkoopprijs en worden allemaal individueel getest.

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *