Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Stekkers

Stekkers zijn essentieel om elektrische apparaten aan te sluiten. Wij bieden bij Jäger Direkt verschillende soorten stekkers aan. Deze stekkers kunt u zelf monteren op uw gewenste kabel.

Stekkers

Categorieën

Stekkers

Geaarde stekker kopen

Bij Jäger Direkt bieden wij voornamelijk geaard stekkermateriaal aan. Dit betekent dat deze stekkers worden voorzien van een fasedraad, nuldraad en aardedraad. Het voordeel van een geaarde stekker, is dat bij kortsluiting de spanning wordt afgevoerd via de aardedraad. Dit voorkomt elektrische schokken en brandgevaar, maar dan moet deze wel worden aangesloten op een geaarde wandcontactdoos.

Kwalitatief stekkermateriaal van SIROX

Met ons SIROX stekkermateriaal maakt uw organisatie gebruik van kwalitatief materiaal. Met uiterste zorgvuldigheid wordt ons SIROX stekkermateriaal geproduceerd en getest. Zo ontvangt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten! Wij produceren al ons SIROX stekkermateriaal zelf in onze eigen fabriek in Heppenheim (Duitsland).

Breed assortiment met verschillende oplossingen

Wij bieden een breed assortiment stekkermateriaal aan. Deze stekkers kunt u makkelijk monteren op uw gewenste kabel. Bent u op zoek naar een verlengkabel waar de stekker al aan is verwerkt ? Dan kunt u deze direct bij ons aanschaffen! Wij beschikken over een groot assortiment aan verleng- & aansluitkabels, waardoor u snel en gemakkelijk de juiste kabels heeft gevonden. 

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *