Gratis verzenden vanaf € 99,-
Snelle orderverwerking
30 dagen retourbeleid
Persoonlijke aanspreekpartner
Bel ons: 0165 380 490

Tangen

Tangen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. In ons tangen assortiment beschikken wij over verschillende soorten tangen. Moet u kleine objecten buigen of knippen, dan is een combinatietang mogelijk de beste optie. Een combinatietang is inzetbaar voor veel verschillende werkzaamheden. Een meer specifiek gerelateerde tang is de telefoontang. Met een telefoontang kunnen kleine draden gemakkelijk worden vastgegrepen. Wij bieden verschillende soorten tangen voor elke klus aan.

Waarom het belangrijk is om goede tangen te hebben

Het hebben van goede tangen is van groot belang, omdat ze een essentieel onderdeel zijn van iedere gereedschapsuitrusting. Ze worden dagelijks gebruikt en daarom is het essentieel dat een tang stevig is en voldoet aan veiligheidsnormen. Bij ons vindt u uitsluitend tangen van hoge kwaliteit, waarmee u elke klus moeiteloos kunt klaren!

Een breed assortiment tangen voor elke klus

Voor elke klus kan een andere tang essentieel zijn. De juiste tang gebruiken helpt om een klus makkelijker voor elkaar te krijgen. Zo kan een krimptang helpen om adereindhulzen te bevestigen en met de juiste kracht samen te persen. Bij Jäger Direkt bieden wij een ruim assortiment aan van verschillende merken tangen, waaronder bijvoorbeeld Knipex en WIHA tangen!

Knipex en WIHA tangen

Wij bieden veel verschillende Knipex en WIHA tangen aan binnen ons assortiment. Deze tangen zijn bij uitstek geschikt voor elektrotechnische werkzaamheden! De Knipex en WIHA tangen beschikken over een speciale isolatie, waardoor de gebruiker beschermd is tegen elektriciteit tijdens het doorknippen van kabels. De tangen zijn ergonomisch gevormd, zodat deze extra comfortabel en fijn in de hand voelen. Dit zorgt ervoor dat zelfs na langdurig gebruik de tangen prettig in gebruik zijn!

Contact
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy*